Volledig scherm
© ap

Guy Ritchie liet actrice zonder rijbewijs in een Ferrari GTO rondrijden

HLN HOLLYWOODJe moet het maar durven: zonder rijbewijs in een Ferrari GTO van 35 miljoen dollar rondrijden. Elizabeth Debicki (25) deed het voor de opnames van 'The Man From U.N.C.L.E', al was regisseur Guy Ritchie daar achteraf minder blij mee: "Ik zou haar nooit de rol hebben gegeven als ik had geweten dat ze geen rijbewijs had! Elizabeth kon écht niet rijden."

 1. Leonardo DiCaprio voor het eerst samen met Brad Pitt te zien: “Het voelde zo goed aan, nog nooit meegemaakt"
  Film

  Leonardo DiCaprio voor het eerst samen met Brad Pitt te zien: “Het voelde zo goed aan, nog nooit meegemaakt"

  We hebben er vier jaar op moeten wachten, maar de grootste ster van zijn generatie is eindelijk opnieuw op het witte doek te zien. Naar aanleiding van de Quentin Tarantino-kaskraker 'Once Upon a Time... in Hollywood' hadden we een exclusieve ontmoeting met Leonardo DiCaprio (44). "Acteren blijft mijn prioriteit. Trouwen en kindjes komen wel wanneer de tijd daar rijp voor is."
 2. INTERVIEW. Chris Hemsworth en Jeremy Renner over ‘Avengers: Endgame’: “Ik voelde me belachelijk toen ik mijn kostuum voor de eerste keer aanhad”
  Film

  INTERVIEW. Chris Hemsworth en Jeremy Renner over ‘Avengers: Endgame’: “Ik voelde me belache­lijk toen ik mijn kostuum voor de eerste keer aanhad”

  Terwijl de gebroeders Russo nog keihard aan het werk zijn om de montage van ‘Avengers: Endgame’ op tijd af te krijgen, zijn de hoofdrolspelers al volop bezig aan de perstour. Gelukkig zien Chris Hemsworth (35) en Jeremy Renner (48) het één week voor de wereldpremière allemaal goedkomen: “Het is ongezien hoe goed geolied en ongedwongen de regisseurs te werk gaan.”
 1. “Voulez-vous coucher avec moi?” Singles Dean en Athita gaan 'Uit De Kleren'
  Play
  Uit de Kleren

  “Vou­lez-vous coucher avec moi?” Singles Dean en Athita gaan 'Uit De Kleren'

 2. Winkeliers achtervolgen dief en vangen hem voor politie
  Play
  Op Interventie

  Winkeliers achtervol­gen dief en vangen hem voor politie