Volledig scherm
© rv/ap

Bekende scenarist heeft genoeg van hypocrisie in Hollywood: "Iedereen wist het van Weinstein"

Scott Rosenberg is een grote naam in Hollywood. Hij schreef de scenario's van kaskrakers als 'Con Air', 'Gone in 60 Seconds' en onlangs nog 'Jumanji: Welcome to the Jungle'. Hij is de eerste die zegt wat veel Hollywoodsterren niet over de lippen krijgen: "Sorry dat ik zweeg". Want iedereen in Hollywood wist waar Harvey Weinstein mee bezig was volgens Rosenberg.

 1. Coronacrisis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?
  Sparen

  Coronacri­sis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?

  Het voorbije jaar heeft de manier waarop we bankzaken uitvoeren serieus veranderd. We bankieren massaal digitaal, sparen meer dan ooit en ook jongeren wagen zich nu vaker aan beleggingsfondsen. Ook de banken zelf moesten zich pijlsnel aan de nieuwe realiteit aanpassen. Hoe bracht uw huisbank het er vanaf? Heeft ze u in positieve zin verbaasd of was u eerder ontgoocheld? Laat het ons weten via deze korte online enquête.
 2. INTERVIEW. Krijgt Brad Pitt eindelijk een Oscar voor ‘Ad Astra’? “Ik heb bloed, zweet en tranen in dat project gestopt”
  Film

  INTERVIEW. Krijgt Brad Pitt eindelijk een Oscar voor ‘Ad Astra’? “Ik heb bloed, zweet en tranen in dat project gestopt”

  ‘Once Upon A Time in Hollywood’ is nog niet koud, of Brad Pitt (55) gooit alweer hoge ogen in de astronautenfilm ‘Ad Astra’. Heel wat filmkenners zijn er van overtuigd dat 2019 wel eens het jaar van Pitt zou kunnen zijn, maar de acteur blijft daar zelf opvallend nuchter onder: “Ik geloof in meritocratie, al weet ik ook wel dat Hollywood zo niet in elkaar zit. Wat volgens de ene kijker een meesterwerk is, is voor de andere dikke rommel. Ik zou gek zijn om nu al van een Oscar te dromen.”
 1. Zij zwijgen niet langer: vrouwen getuigen massaal over aanranding en verkrachting op Twitter

  Zij zwijgen niet langer: vrouwen getuigen massaal over aanranding en verkrach­ting op Twitter

  "Een Hollywoodbaas drogeerde me en verkrachtte me toen ik bewusteloos was. Ik was 26 jaar oud." Het is slechts een van de vele getuigenissen over aanranding en verkrachting die vrouwen wereldwijd delen onder de hashtags #metoo en #balancetonPorc. Over één ding zijn velen het eens: haast elke vrouw werd minstens één keer in haar leven geconfronteerd met een man die misbruik van zijn macht maakte.
 1. Erik Van Looy stelt de jongste kandidaat voor: Alina 'De Mol' Churikova
  Play
  De Slimste Mens Ter Wereld

  Erik Van Looy stelt de jongste kandidaat voor: Alina 'De Mol' Churikova

 2. Lize Feryn duikt onder in sm-kelder bij 'Club Flo'
  Play

  Lize Feryn duikt onder in sm-kelder bij 'Club Flo'