1. “Iemand van de familie heeft me verkracht”: de verdwenen Belgische prinses Marie-Christine kluisterde in 1994 1,7 miljoen Vlamingen aan de buis
  Play
  Royalty

  “Iemand van de familie heeft me verkracht”: de verdwenen Belgische prinses Ma­rie-Christine kluisterde in 1994 1,7 miljoen Vlamingen aan de buis

  De best bekeken Telefacts-aflevering ooit, én een van de meest spraakmakende. ‘De keuze van Dany’ haalt vandaag de allereerste reportage met prinses Marie-Christine (71) vanonder het stof. Indertijd goed voor 1,7 miljoen kijkers, en ook nu blijft de openhartigheid van koning Filips tante ongezien. “Ze vertelde over haar scheiding en een verkrachting door een familielid. Zo openlijk spreken royals zelden of nooit”, blikt maker Peter Van Camp terug.
 2. Adil El Arbi in 'Freek blijft slapen' over opnames 'Batgirl': "Per dag nemen we zo'n 15 seconden op"
  BV
  5

  Adil El Arbi in 'Freek blijft slapen' over opnames 'Batgirl': "Per dag nemen we zo'n 15 seconden op"

  Voor de tweede keer gaat Freek Braeckman (43) op bezoek bij inspirerende landgenoten voor z'n podcast ‘Freek blijft slapen’. Eerste gastheer is Adil El Arbi (33), die op dat moment in Glasgow zit voor de opnames van ‘Batgirl’. Hij vertelt onder meer over hoe het is om maanden van huis te zijn en legt uit waarom hij en Bilall Fallah ‘Beverly Hills Cop 4' lieten schieten. “Ik zie mijn vrouw slechts om de veertien dagen.”
 3. Waarom beleggen Justin Bieber en Steve Aoki miljoenen in Pokémon-kaarten?
  Play
  SHOWBITS VIDEO
  1

  Waarom beleggen Justin Bieber en Steve Aoki miljoenen in Poké­mon-kaar­ten?

  Enkel nog investeren in vastgoed of diamanten? Totaal verleden tijd! Pokémon is al wat de klok slaat vandaag. Ook enkele internationale celebs hebben dat in het snuitje en beginnen snel met een eigen verzameling.Van Justin Bieber tot Steve Aoki, de sterren met een Pokémonverzameling zijn talrijk. Maar waarom investeren ze zo graag in speelkaarten? Desna & Jarne zoeken het uit in een nieuwe Showbits.
 1. INTERVIEW. Fanatieke huisvrouwen lichten supermarkten op in ‘Queenpins’
  Film

  INTERVIEW. Fanatieke huisvrou­wen lichten supermark­ten op in ‘Queenpins’

  Extreme couponing: zoveel kortingsbonnen bij elkaar weten te verzamelen waardoor je zo goed als niks aan de kassa hoeft te betalen. De Amerikanen hebben er zowaar een nationale sport van gemaakt. In de gloednieuwe film ‘Queenpins’ zien we twee fanatieke huisvrouwen (Kristen Bell en Kirby Howell-Baptiste) aan het werk, die er met behulp van nep-vouchers in slagen om supermarktketens voor ruim 40 miljoen dollar op te lichten. En het strafste van allemaal is dat het ook nog eens op een waargebeurd verhaal is gebaseerd…
 2. INTERVIEW. Regé-Jean Page, de nieuwe ster van 
 ‘Bridgerton’: “We waren héél goed voorbereid op de stomende scènes”
  PREMIUM
  TV
  2

  INTERVIEW. Regé-Jean Page, de nieuwe ster van ‘Bridgerton’: “We waren héél goed voorbereid op de stomende scènes”

  Bent u ook in de ban van ‘Bridgerton’? Dan bent u zeker niet de enige, want de Netflix-reeks werd wereldwijd al in meer dan 63 miljoen huiskamers bekeken. Hoofdrolspeler Regé-Jean Page (31) werd van de ene op de andere dag een superster, en hij wordt zelfs al getipt als de nieuwe James Bond. De Zimbabwaanse Brit doet er alles aan om het hoofd koel te houden, al is dat volgens hem niet altijd even gemakkelijk: “Al die aandacht is pure waanzin.”
 1. Twee keer prijs voor Adil & Bilall: ze mogen ‘Bad Boys 4' én ‘Beverly Hills Cop 4' regisseren
  PREMIUM
  Film

  Twee keer prijs voor Adil & Bilall: ze mogen ‘Bad Boys 4' én ‘Beverly Hills Cop 4' regisseren

  Goed nieuws uit Hollywood: 'onze' Adil El Arbi (31) en Bilall Fallah (34) gaan zowel 'Bad Boys 4' als 'Beverly Hills Cop 4' regisseren. Dat bevestigt filmproducent Jerry Bruckheimer (76) in een exclusief interview met onze krant. Door corona blijven concrete releasedatums voorlopig nog uit. "Maar Adil, Bilall en ik overlopen de stand van zaken wekelijks via Zoom", verzekert Bruckheimer.
 2. Onze redactrice sprak met celebs in lockdown - DEEL 4. Sarah Paulson: “Ik vraag me af hoe de filmsets er zullen uitzien na de crisis”
  PREMIUM
  Celebrities

  Onze redactrice sprak met celebs in lockdown - DEEL 4. Sarah Paulson: “Ik vraag me af hoe de filmsets er zullen uitzien na de crisis”

  Hollywood beleeft bijzonder bange dagen. Zowat alle opnames liggen lam en filmreleases worden uitgesteld. Nooit eerder was het zó stil in de Entertainment Capital of the World. Waar, hoe en met wie brengen de Hollywoodsterren hun lockdown door? Dat kom je in deze nieuwe reeks te weten. Vandaag spreekt onze Hollywoodredactrice Kristien Gijbels met actrice Sarah Paulson (45), vooral bekend van de ‘American Horror Story’-reeksen. Zij zit in lockdown met haar nieuwe puppy, en vraagt zich af hoe de toekomst van de film er zal uitzien. “Gaan we nog handen mogen schudden? Kussen mogen geven?”
 3. Onze redactrice sprak met celebs in lockdown - DEEL 3. Cate Blanchett: “Het is niet vijf vóór, maar vijf over twaalf”
  PREMIUM
  Celebrities

  Onze redactrice sprak met celebs in lockdown - DEEL 3. Cate Blanchett: “Het is niet vijf vóór, maar vijf over twaalf”

  Hollywood beleeft bijzonder bange dagen. Zowat alle opnames liggen lam en filmreleases worden uitgesteld. Nooit eerder was het zó stil in de Entertainment Capital of the World. Waar, hoe en met wie brengen de Hollywoodsterren hun lockdown door? Dat kom je in deze nieuwe reeks te weten. Vandaag spreekt onze Hollywoodredactrice Kristien Gijbels met actrice Cate Blanchett, die al meer dan 25 jaar meedraait in Hollywood en voor eeuwig in het geheugen gegrift staat als Galadriel uit ‘Lord Of The Rings’. Blanchett maakt zich best wel zorgen, zeker over haar 80-jarige moeder. “De kinderen begrijpen niet waarom niemand bij oma mag.”
 1. Onze redactrice sprak met celebs in lockdown - DEEL 2. Sandra Oh: “Ik merk dat ik steeds minder goed in mijn vel zit”
  PREMIUM
  Celebrities

  Onze redactrice sprak met celebs in lockdown - DEEL 2. Sandra Oh: “Ik merk dat ik steeds minder goed in mijn vel zit”

  Hollywood beleeft bijzonder bange dagen. Zowat alle opnames liggen lam en filmreleases worden uitgesteld. Nooit eerder was het zó stil in de Entertainment Capital of the World. Waar, hoe en met wie brengen de Hollywoodsterren hun lockdown door? Dat kom je in deze nieuwe reeks te weten. Vandaag spreekt onze Hollywoodredactrice Kristien Gijbels met actrice Sandra Oh, die jarenlang een vaste waarde was bij ‘Grey’s Anatomy’ maar de laatste tijd vooral furore maakt als de Eve uit ‘Killing Eve’. De Hollywoodster heeft het zwaar in haar kot: “Ik mediteer nu meerdere keren per dag.”
 2. Onze redactrice sprak met celebs in lockdown - DEEL 1. Hugh Jackman: “Ik praat nu plots met mensen die ik al 10 jaar niet zag”
  PREMIUM
  Celebrities

  Onze redactrice sprak met celebs in lockdown - DEEL 1. Hugh Jackman: “Ik praat nu plots met mensen die ik al 10 jaar niet zag”

  Hollywood beleeft bijzonder bange dagen. Zowat alle opnames liggen lam en filmreleases worden uitgesteld. Nooit eerder was het zó stil in de Entertainment Capital of the World. Waar, hoe en met wie brengen de Hollywoodsterren hun lockdown door? Dat kom je in deze nieuwe reeks te weten. Vandaag spreekt onze Hollywoodredactrice Kristien Gijbels met ‘The Greatest Showman’ Hugh Jackman. De Australische acteur, die wereldberoemd werd door zijn rol als X-Men Wolverine, brengt zijn dagen door in zijn appartement in New York: “De eerste keer in drie weken dat ik fatsoenlijke kleren draag.”
 3. Zo verlaten is Hollywood nu: “Luxewinkels gebarricadeerd tegen ramkraken”
  Play
  Showbizz

  Zo verlaten is Hollywood nu: “Luxewin­kels gebarrica­deerd tegen ramkraken”

  Het coronavirus houdt intussen heel wat landen in een sterke greep. Ook de Verenigde Staten verplicht zijn inwoners om zo veel mogelijk binnen te blijven, en dat leidt tot ongeziene taferelen. Het hart van de filmwereld, Hollywood, ligt volledig stil. Bekende trekpleisters zoals de Walk of Fame trekken geen kijklustigen meer, en beroemde winkelstraten zoals Rodeo Drive bereiden zich voor op het ergste. “Uit vrees voor plunderaars en ramkraken werden etalages van luxewinkels leeggehaald en zelfs beschermd met betonblokken.” Onze Hollywoodreporter Kristien Gijbels ging een kijkje nemen.
 1. INTERVIEW. Krijgt Brad Pitt eindelijk een Oscar voor ‘Ad Astra’? “Ik heb bloed, zweet en tranen in dat project gestopt”
  Film

  INTERVIEW. Krijgt Brad Pitt eindelijk een Oscar voor ‘Ad Astra’? “Ik heb bloed, zweet en tranen in dat project gestopt”

  ‘Once Upon A Time in Hollywood’ is nog niet koud, of Brad Pitt (55) gooit alweer hoge ogen in de astronautenfilm ‘Ad Astra’. Heel wat filmkenners zijn er van overtuigd dat 2019 wel eens het jaar van Pitt zou kunnen zijn, maar de acteur blijft daar zelf opvallend nuchter onder: “Ik geloof in meritocratie, al weet ik ook wel dat Hollywood zo niet in elkaar zit. Wat volgens de ene kijker een meesterwerk is, is voor de andere dikke rommel. Ik zou gek zijn om nu al van een Oscar te dromen.”
 2. INTERVIEW. DiCaprio's vriendin Camila Morrone (22) heeft plannen: "Ik wil een groot gezin met Leo én een carrière"
  HLN in Hollywood

  INTERVIEW. DiCaprio's vriendin Camila Morrone (22) heeft plannen: "Ik wil een groot gezin met Leo én een carrière"

  Ze is al meer dan een jaar samen met Leonardo DiCaprio, en nu de geruchten over een huwelijk en zelfs een zwangerschap steeds luider klinken, geeft Camila Morrone (22) grif toe dat ze haar toekomst met de wereldster al helemaal heeft uitgestippeld. "Ik droom van een groot gezin én een filmcarrière", aldus de beeldschone Argentijns-Amerikaanse actrice.
 1. Leonardo DiCaprio voor het eerst samen met Brad Pitt te zien: “Het voelde zo goed aan, nog nooit meegemaakt"
  Film

  Leonardo DiCaprio voor het eerst samen met Brad Pitt te zien: “Het voelde zo goed aan, nog nooit meegemaakt"

  We hebben er vier jaar op moeten wachten, maar de grootste ster van zijn generatie is eindelijk opnieuw op het witte doek te zien. Naar aanleiding van de Quentin Tarantino-kaskraker 'Once Upon a Time... in Hollywood' hadden we een exclusieve ontmoeting met Leonardo DiCaprio (44). "Acteren blijft mijn prioriteit. Trouwen en kindjes komen wel wanneer de tijd daar rijp voor is."
 2. Onze vrouw sprak met James McAvoy over ‘His Dark Materials’: “Ik vond mezelf niet geschikt voor de rol”
  Showbizz

  Onze vrouw sprak met James McAvoy over ‘His Dark Materials’: “Ik vond mezelf niet geschikt voor de rol”

  Game Of Thrones’, ‘Big Little Lies’ en ‘Chernobyl’ zijn nog maar net gedaan, of HBO geeft ons opnieuw iets leuks om naar uit te kijken. De zender loste op Comic Con de trailer van de langverwachte nieuwe fantasy-reeks ‘His Dark Materials’. Eén van de hoofdrollen is voor James McAvoy weggelegd, die amper een paar dagen voor de start van de opnames de rol van Lord Asriel kreeg aangeboden. “Ik vond mezelf allesbehalve geschikt voor de rol, maar ik heb de studio een groot plezier gedaan door hen op het laatste nippertje uit de brand te helpen”
 3. INTERVIEW. ‘The Lion King’-regisseur Jon Favreau blij met sterrencast: “Het duet in de studio zal ik niet snel vergeten”
  Film

  INTERVIEW. ‘The Lion King’-regisseur Jon Favreau blij met sterren­cast: “Het duet in de studio zal ik niet snel vergeten”

  Van plan om ‘The Lion King’ binnenkort in de bioscoop te gaan kijken? Zorg dan dat je extra zakdoeken bij hebt. De bekende sterfscène van Mufasa gaat ook in de liveaction-versie door merg en been. Zelfs regisseur Jon Favreau, die de Disney-klassieker uit 1994 in een nieuw jasje mocht steken, wist het amper droog te houden tijdens de wereldpremière in Los Angeles: “Ik heb mijn vrouw van het begin tot het einde van de voorstelling in haar hand geknepen van de zenuwen.”
 1. INTERVIEW. Tom Hanks over ‘Toy Story 4': "Vaak gesmeekt dat de opnames voorbij zouden zijn"
  PREMIUM
  Film

  INTERVIEW. Tom Hanks over ‘Toy Story 4': "Vaak gesmeekt dat de opnames voorbij zouden zijn"

  Negen jaar na de laatste 'Toy Story'-film blijft de tekenfilmsaga over het pratende speelgoed razend populair: 'Toy Story 4' brak het voorbije weekend alle records in de VS en wil nu ook België veroveren. De hoofdrol is opnieuw voor Tom Hanks (62), die al bijna 25 jaar de stem achter cowboy Woody vertolkt. "Het was keihard werken. Ik heb vaak gesmeekt dat de opnames voorbij zouden zijn."
 2. INTERVIEW. Chris Hemsworth is hoofdrolspeler in 4e ‘Men In Black’: "Hommage aan Will Smith en Tommy Lee"
  Showbizz

  INTERVIEW. Chris Hemsworth is hoofdrol­spe­ler in 4e ‘Men In Black’: "Hommage aan Will Smith en Tommy Lee"

  De promotour van 'Men In Black: International' is zopas op gang getrapt, en dat betekent dat hoofdrolspeler Chris Hemsworth (35) de komende weken amper thuis zal zijn. Terwijl de Australische spierbundel - bekend van 'Thor'- interview na interview aflegt, zit zijn vrouw Elsa Pataky (42) thuis in Byron Bay met de drie kinderen. "Hoe ouder ik word, hoe moeilijker ik het heb om van mijn gezin weg te zijn", zegt hij.
 3. INTERVIEW. Octavia Spencer speelt voor het eerst de slechterik in ‘Ma’: “Vaak aan mijn tegenspelers moeten vragen of ze oké waren”
  Film

  INTERVIEW. Octavia Spencer speelt voor het eerst de slechterik in ‘Ma’: “Vaak aan mijn tegenspe­lers moeten vragen of ze oké waren”

  Het leven van een filmster is niet altijd even glamoureus, en al zeker niet op de set van een horrorfilm. Vraag dat maar aan Octavia Spencer (46) die sinds deze week in haar eerste griezelprent ‘Ma’ te zien is. Nepbloed van maïsolie en kusscènes met een jongen die er amper veertien uitzag: de actrice is er nog steeds niet goed van. “Ik heb vaak met klamme handjes op de set rondgelopen en mijn tegenspelers moeten vragen of ze nog beseften dat het allemaal niet echt is”, aldus Spencer.
 4. Onze vrouw sprak met Nicole Kidman: "We schreeuwden het uit toen Meryl Streep zei dat ze wilde meedoen aan ‘Big Little Lies’”
  PREMIUM
  Showbizz

  Onze vrouw sprak met Nicole Kidman: "We schreeuw­den het uit toen Meryl Streep zei dat ze wilde meedoen aan ‘Big Little Lies’”

  Het had eigenlijk bij één seizoen moeten blijven, maar dit weekend gaat de tweede reeks van 'Big Little Lies' dan toch van start. Daarin kruipt Nicole Kidman (51) opnieuw in de huid van hoofdpersonage Celeste, en ze krijgt daarbij het gezelschap van nieuwkomer en goede vriendin Meryl Streep (69). "Ze had het script niet eens gelezen toen ze tekende. Ze wilde ons gewoon heel graag steunen."
 1. INTERVIEW. Chris Hemsworth en Jeremy Renner over ‘Avengers: Endgame’: “Ik voelde me belachelijk toen ik mijn kostuum voor de eerste keer aanhad”
  Film

  INTERVIEW. Chris Hemsworth en Jeremy Renner over ‘Avengers: Endgame’: “Ik voelde me belache­lijk toen ik mijn kostuum voor de eerste keer aanhad”

  Terwijl de gebroeders Russo nog keihard aan het werk zijn om de montage van ‘Avengers: Endgame’ op tijd af te krijgen, zijn de hoofdrolspelers al volop bezig aan de perstour. Gelukkig zien Chris Hemsworth (35) en Jeremy Renner (48) het één week voor de wereldpremière allemaal goedkomen: “Het is ongezien hoe goed geolied en ongedwongen de regisseurs te werk gaan.”
 2. INTERVIEW. ‘Avengers: Endgame’-regisseurs over het einde van een tijdperk: “We zeiden altijd: als de inspiratie op is, stoppen we ermee”
  Film

  INTERVIEW. ‘Avengers: Endgame’-regisseurs over het einde van een tijdperk: “We zeiden altijd: als de inspiratie op is, stoppen we ermee”

  Volgende week wordt er met de release van ‘Avengers: Endgame’ officieel een einde gebreid aan het ‘Marvel Cinematic Universe’-avontuur. De gebroeders Joe en Anthony Russo, die gisteren tot grote ontsteltenis te horen kregen dat het einde van hun film vroegtijdig gelekt werd, zijn meer dan klaar om al het hard labeur van de voorbije jaren achter hen neer te leggen: “Wat Marvel hierna gaat doen, is iets waar wij totaal niet mee bezig zijn. We hebben ons veel te veel met de vorige films bezig gehouden”, aldus Anthony.
 1. INTERVIEW. Vrouwen grijpen vanavond de macht in laatste seizoen 'Game Of Thrones': “Wij weigeren de sidekicks te zijn”
  TV
  7

  INTERVIEW. Vrouwen grijpen vanavond de macht in laatste seizoen 'Game Of Thrones': “Wij weigeren de sidekicks te zijn”

  Vanavond gaat het allerlaatste seizoen van de populaire HBO-serie ‘Game Of Thrones’ van start. Het is de conclusie van een reeks die een decennium lang wereldwijd over de tongen ging, en de komende finale wordt nu al beschreven als ‘een groot event in de tv-geschiedenis’. Opvallend aan de finalereeks is dat niet alleen de mannelijke helden, maar vooral de vrouwen onverbiddelijk meedingen naar de troon. Wij spraken met de actrices van ‘Game of Thrones’ in Londen.
 2. Nog 5 dagen tot ‘Game of Thrones’. Onze redactrice bracht een bezoek aan de set: “Er is heel veel budget opgegaan aan zout en strooiwagens”
  TV

  Nog 5 dagen tot ‘Game of Thrones’. Onze redactrice bracht een bezoek aan de set: “Er is heel veel budget opgegaan aan zout en strooiwa­gens”

  Scripts die zichzelf na één dag vernietigen, politie-agenten die op de set rondlopen en fans die niet verder dan 300 meter van de ingang raken... Met het achtste en allerlaatste seizoen van ‘Game of Thrones’ in aantocht, deden de makers nooit zó hard hun best om niets van het verhaal te lekken. Toch mochten wij een kijkje nemen op de set. Wel pas nadat we een geheimhoudingsovereenkomst van 12 pagina’s ondertekenden.
 3. VIDEO. “Best angstaanjagend”: Matthias Schoenaerts werkt met woeste paarden in ‘The Mustang’
  Play
  video

  VIDEO. “Best angstaanja­gend”: Matthias Schoe­naerts werkt met woeste paarden in ‘The Mustang’

  Als we de Amerikaanse pers mogen geloven, mag Matthias Schoenaerts al dromen van de Oscars volgend jaar. Zo goed vinden ze hem in de film The Mustang, die daar vanavond in première gaat. Schoenaerts speelt een gevangene die - als voorbereiding op zijn terugkeer in de maatschappij - een wild paard moet temmen. De film van de grond krijgen was niet vanzelfsprekend, vertelt Schoenaerts aan onze Hollywoodreporter Kristien Gijbels. En werken met woeste paarden ook niet.