Sanne Couttouw uit Kemmel richtte de zorgsamenwerking 'Complement' op tussen enkele ervaren therapeuten met een specifieke affiniteit voor fertiliteit.
Volledig scherm
Sanne Couttouw uit Kemmel richtte de zorgsamenwerking 'Complement' op tussen enkele ervaren therapeuten met een specifieke affiniteit voor fertiliteit. © Martin Ott

Zorgsamenwerking Complement ondersteunt en begeleidt ouders met een kinderwens: “Mama en papa ben je vanaf het prille begin”

HeuvellandDe Kemmelse Sanne Couttouw richtte zorgsamenwerking Complement op met enkele ervaren therapeuten met een specifieke affiniteit voor fertiliteit. “Niet iedereen is het gegund om (snel) zwanger te worden en daar komt psychosociaal heel wat bij kijken. Complement wil de professionele krachten bundelen om via een complementaire en holistische visie mensen gericht te kunnen ondersteunen in hun kinderwens”, zegt Sanne.

  1. Vaccinatiecentrum krijgt hulp uit onverwachte hoek: asielzoekers uit Poelkapelle helpen mee als vrijwilliger
    Ieper/Poelkapelle

    Vaccinatie­cen­trum krijgt hulp uit onverwach­te hoek: asielzoe­kers uit Poelkapel­le helpen mee als vrijwilli­ger

    In het vaccinatiecentrum van Ieper worden sinds kort asielzoekers uit het opvangcentrum in Poelkapelle ingeschakeld als vrijwilliger. Ze komen als geroepen, nu er weer minder mensen technisch werkloos zijn en er dus heel wat helpende handen zijn verdwenen. “Diegenen die al Nederlands spreken, worden zelfs aan het onthaal ingezet”, zegt Sofie Desseyn, centrumdirecteur van het asielcentrum. “De mensen die om een prik komen, reageren veelal positief.”