KEMMEL: de man viel in het centrum van Kemmel enkele meters naar beneden.
Volledig scherm
KEMMEL: de man viel in het centrum van Kemmel enkele meters naar beneden. © LSI

Zaakvoerder bouwbedrijf in levensgevaar na val op werf in Kemmel

Kemmel/GeluweIn Kemmel is woensdag kort na de middag de 40-jarige zaakvoerder van een bouwbedrijf uit Geluwe (Wervik) levensgevaarlijk gewond geraakt bij een arbeidsongeval.

 1. Vanaf welke leeftijd geef je je kind zakgeld? En wanneer is het tijd voor een eigen zichtrekening? Deze vijf stappen helpen je op weg
  Spaargids.be

  Vanaf welke leeftijd geef je je kind zakgeld? En wanneer is het tijd voor een eigen zichtreke­ning? Deze vijf stappen helpen je op weg

  Niet al je centen meteen uitgeven, maar ook voldoende sparen: dat is een essentiële levensles. Daarom biedt Wikifin tijdens ‘De Week van het Geld’, van 20 tot 26 maart, allerlei gratis spelen aan waarmee kinderen op een leuke manier met geld leren omgaan in de klas. Wil je hen ook thuis leren sparen en verstandig spenderen? Maak er werk van in vijf stappen, samen met Spaargids.be.
 2. Dronken man (25) steekt Kevin (32) neer voor ogen van dochtertje: “Slachtoffer zocht zélf de confrontatie op”
  PREMIUM

  Dronken man (25) steekt Kevin (32) neer voor ogen van dochtertje: “Slachtof­fer zocht zélf de confronta­tie op”

  Kevin Devos (32) uit Geluwe wou eind november met z'n gezin gezellig iets gaan eten bij zijn schoonvader, maar toen twee mannen de weg versperden, liep de situatie snel helemaal uit de hand. M.V. (25) stak Kevin tot vijf keer toe met een mes voor de ogen van z’n vrouw en dochtertje Oona-Mae (4). Hij riskeert twee jaar cel met uitstel. Volgens zijn advocaat is er sprake van uitlokking: “Waarom is het slachtoffer uitgestapt, terwijl hij op dat moment al perfect kon passeren met de auto?”
  Wervik