Martin Bacquaert presenteert zijn wijnen aan wijnliefhebbers. Bert De Clerck (links) twijfelt niet over de kwaliteit: “Een topproduct!”
Volledig scherm
Martin Bacquaert presenteert zijn wijnen aan wijnliefhebbers. Bert De Clerck (links) twijfelt niet over de kwaliteit: “Een topproduct!” © Christophe Maertens

Wijnproeven in coronaveilige omstandigheden op Entre-Deux-Monts: “Standjes ver genoeg uit elkaar en mondmasker verplicht”

Op wijndomein Entre-Deux-Monts in Westouter slaagde Bert De Clerck van Wijnen De Clerck er ondanks de coronamaatregelen in een wijnproeverij op poten te zetten. Verschillende wijnboeren, waaronder Franse en Italiaanse, geraakten in Westouter om hun producten te presenteren. “De bezoekers genoten ervan om eens buiten te kunnen en een lekker glaasje te proeven.”  

  1. Jonge natuurliefhebber lokt zeldzame boommarter naar cameraval: “Voor het eerst sinds 100 jaar gespot in onze regio”
    Ieper

    Jonge natuurlief­heb­ber lokt zeldzame boommarter naar cameraval: “Voor het eerst sinds 100 jaar gespot in onze regio”

    De steenmarter is al langer terug in de Westhoek, maar van de boommarter was er jarenlang geen spoor. Na recente waarnemingen kunnen we zeggen dat nu minstens twee exemplaren in onze bossen rondlopen. Een daarvan werd gefotografeerd door de jonge natuurliefhebber Tijl Porteman uit Ieper. “Ik had het stilletjes gehoopt en ik ben blij dat ik het beestje kon vatten op de gevoelige plaat.”