Martin Bacquaert van wijndomein Entre-Deux-Monts stelt een aantal nieuwigheden voor.
Volledig scherm
Martin Bacquaert van wijndomein Entre-Deux-Monts stelt een aantal nieuwigheden voor. © Henk Deleu

Wijndomein Entre-Deux-Monts laat coronajaar achter zich met nieuw logo, nieuwe wijn en een nieuwe zomerbar: “We hebben niet stilgezeten”

WestouterDe uitbaters van wijndomein Entre-Deux-Monts in Westouter hebben duidelijk niet stilgezeten tijdens de coronacrisis. Het bekende Belgische wijndomein maakte nieuwe wijn, creëerde een nieuw logo en opent bovendien een zomerbar op hun site. “Sinds de start van de pandemie hebben we heel wat tijd gehad om onszelf in vraag te stellen en op zoek te gaan naar vernieuwingen”, zegt wijnbouwer Martin Bacquaert. 

 1. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?
 2. Net zoals de grote kinderen: met afstudeerhoed en een diploma
  Poelkapelle

  Net zoals de grote kinderen: met afstudeer­hoed en een diploma

  De kleuters van de derde kleuterklas van basisschool De Ooievaar in Poelkapelle zijn klaar voor de vakantie. Vandaag namen ze afscheid van de kleuterschool en van juf Griet Bruselle. Dat gebeurde in stijl en net zoals de grote kinderen gooiden de kleintjes hun afstudeerhoedje de lucht in. Daarnaast kregen de kinderen allemaal een mooi diploma. Kortom: alle jongens en meisjes blijken klaar voor het eerste leerjaar, maar eerst: de lange zomervakantie.