Schepen Bart Vanacker en initiatiefnemer Simon Riquiere willen Heuvellandse wijnen op de kaart zetten met de nieuwe webshop.
Volledig scherm
Schepen Bart Vanacker en initiatiefnemer Simon Riquiere willen Heuvellandse wijnen op de kaart zetten met de nieuwe webshop. © Henk Deleu

Wijnbouwer promoot Heuvellandse wijnen met nieuwe webshop: “Het doel? Tot 10.000 flessen verkopen per jaar”

WijtschateMet hulp van het gemeentebestuur start Simon Riquiere van domein Heerlyckheyt Roonen Bergh uit Westouter een website voor Heuvellandse wijnen. Die moet lokale wijnbouwers, maar ook horeca en wijnbouwgerelateerde bedrijven promoten. “Met de site bedienen we de wijnliefhebber op zijn wenken”, zegt hij.

  1. Man (21) aangehouden die 4-jarig dochtertje van alleenstaande mama wil misbruiken: “Kan ik haar huren?”
    PREMIUM
    Kortrijk/Dadizele

    Man (21) aangehou­den die 4-jarig dochtertje van alleen­staan­de mama wil misbruiken: “Kan ik haar huren?”

    Een 21-jarige man uit Dadizele (Moorslede) zit in de cel nadat hij een jonge mama uit Kortrijk via Snapchat had gevraagd of hij ‘plezier mocht maken’ met haar 4-jarig dochtertje. “Ik besef dat het misschien een beetje freaky klinkt maar het lijkt me wel spannend en ik wil er je veel geld voor betalen.” De 26-jarige vrouw stapte prompt naar de politie. “Komt hij misschien niet aan zijn trekken bij zijn leeftijdsgenoten?”, vraagt Febe Vandewalle zich af.