Anneke Krols, met schepen Wieland De Meyer en de Belcanto Vrienden.
Volledig scherm
Anneke Krols, met schepen Wieland De Meyer en de Belcanto Vrienden. © Eric Flamand

Westouter is stopplaats voor ‘Trappen tegen Grenzen’: het fietsproject zamelt geld in voor mensen die psychisch kwetsbaar zijn

In Westouter hield dinsdagavond fietsster Anneke Krols (37) halt. De vrouw maakt een 14-daagse tocht en wil met haar initiatief ‘Trappen tegen Grenzen’ een lans breken voor mensen die psychisch kwetsbaar zijn. Ook de gemeente Heuvelland zet sterk in op geestelijke gezondheidszorg. 

 1. Kaassommelier Nick wil met concept Vlaanderen veroveren: “Bij elke kaasplank wat info, zoals Donald Muylle doet met zijn keukens”
  PREMIUM
  Brugge

  Kaassomme­lier Nick wil met concept Vlaanderen veroveren: “Bij elke kaasplank wat info, zoals Donald Muylle doet met zijn keukens”

  De wijnsommelier kennen we allemaal. Je hebt er intussen die alles weten over water, terwijl ook de kennis voor thee een aparte ‘kenner’ verdient. Maar in Brugge heb je nu ook een kaassommelier. Nick Spanhove (35) slaagde er in deze tijden van digitaal winkelen in om van zijn passie zijn beroep te maken. “De kaasfanaat verdient persoonlijke aandacht. Iedere klant ontvangt van mij een persoonlijk spraakbericht via WhatsApp”, verklapt hij. Een reportage vanuit dé kaasprovincie in Vlaanderen.
 1. Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama
  Play

  Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama

 2. Een 300 jaar oude eik verplaatsen door een stad? Dat doe je zo
  Play

  Een 300 jaar oude eik verplaat­sen door een stad? Dat doe je zo