De gemeente zoekt nog extra krachten die mee willen helpen op Heuvelland Tope.
Volledig scherm
De gemeente zoekt nog extra krachten die mee willen helpen op Heuvelland Tope. © Gemeente Heuvelland

Vrijwilligers gezocht voor Heuvelland Tope

HeuvellandOp zaterdag 17 september is in Wijtschate iedereen welkom op de tweede editie van Heuvelland Tope. Om het evenement in goede banen te leiden zoeken de organisatoren helpende handen.

 1. Humor op Maandag bestaat al liefst 25 jaar: “Buiten Alex Agnew zijn alle comedians hier geweest, de meesten zijn echt heel aimabel”

  Humor op Maandag bestaat al liefst 25 jaar: “Buiten Alex Agnew zijn alle comedians hier geweest, de meesten zijn echt heel aimabel”

  Met Gunther Lamoot komt komende maandag vanaf 20.30 uur een bekende naam naar Humor op Maandag in de brasserie Kapittel in de Ooievaarstraat in Wervik. Het wordt een feestjaar met verschillende toppers in hun vak. Ivan Volcke (67) begon 25 jaar met Humor op Maandag. Eerst in café Sultan, later in feestzaal Isermael en sedert enkele jaren in Kapittel dat wordt uitgebaat door zijn zonen Gregory en Timothy.
 2. Weer verdachte vaten aangetroffen: is West-Vlaanderen speeltuin van bendes die drugslabo’s opzetten?
  PREMIUM
  Langemark-Poelkapelle

  Weer verdachte vaten aangetrof­fen: is West-Vlaanderen speeltuin van bendes die drugslabo’s opzetten?

  Het lijkt erop dat West-Vlaanderen criminele bendes blijft bekoren om drugslabo’s op te zetten. Recent werden zo’n labo’s ontdekt in Izegem, Ruddervoorde en Ieper. Nog niet zo gek lang geleden werd in Lendelede zelfs het grootste drugslab ooit in ons land ontdekt. En regelmatig worden verdachte vaten, vermoedelijk afkomstig uit die labo’s, gedumpt op verlaten plekken. Dinsdag werden dergelijke vaten teruggevonden in Langemark-Poelkapelle, eerder deze maand was dat ook het geval in Diksmuide en Houthulst.