Zowel tijdens Gent-Wevelgem als hier tijdens Luik-Bastenaken-Luik maakte Kenny Molly (links vooraan) deel uit van een marathonontsnapping.
Volledig scherm
Zowel tijdens Gent-Wevelgem als hier tijdens Luik-Bastenaken-Luik maakte Kenny Molly (links vooraan) deel uit van een marathonontsnapping. © Photo News

Tweede coronatest negatief voor Kenny Molly: “Jammer dat ik Ronde van Vlaanderen en Brugge-De Panne moest missen”

Wulvergem/PloegsteertVreemd verhaal rond tweedejaarsprof Kenny Molly van het pro-continentale Bingoal-CT Wallonie-Bruxelles. De talentvolle klimmer uit Ploegsteert testte eerst positief op het coronavirus en dan enkele dagen later negatief. “Het zorgt natuurlijk voor een domper, want door die ‘positieve’ test kon ik niet starten in De Ronde van Vlaanderen en woensdag in Brugge-De Panne.”

 1. Deze restaurants uit onze regio vind je in de gloednieuwe Gault&Millau gids
  Mandelstreek

  Deze restau­rants uit onze regio vind je in de gloednieu­we Gault&Millau gids

  Coronacrisis of niet, Gault&Millau hield er aan om hun nieuwe culinaire gids voor 2021 vandaag toch voor te stellen. Op die manier willen ze de sector meer dan ooit de aandacht te geven die ze verdient, en de restaurateurs en gasten een perspectief bieden op de toekomst. In de gloednieuwe gastronomische gids prijken dit jaar 16 restaurants uit de Mandelstreek. Wie wist (opnieuw) een plekje te veroveren?
 1. Australische kat wint duel met kleine python
  Play

  Australi­sche kat wint duel met kleine python

 2. Geen flessenopener bij de hand? Dan komt dit wereldrecord van pas
  Play

  Geen flessenope­ner bij de hand? Dan komt dit wereldre­cord van pas