"De ticketverkoop gaat snel, wacht dus niet te lang om kaarten te kopen."
Volledig scherm
"De ticketverkoop gaat snel, wacht dus niet te lang om kaarten te kopen." © Henk Deleu

Ticketverkoop Dranouter Zomersessies XL gaat hard: Festivaldag met Bart Peeters al uitverkocht

DranouterMuziekliefhebbers die zeker willen zijn van een bezoek aan de Zomersessies XL in Dranouter haasten zich beter om nog een ticket te bestellen. De onlineverkoop begon vrijdag om 11 uur en in geen tijd waren er voor zaterdag 7 augustus, de dag waarop Bart Peeters op de affiche staat, geen kaarten meer. “Het is fijn te zien dat het publiek blijkbaar vertrouwen heeft in onze coronaformule.”

 1. Vergevingsgezinde, zwangere vriendin vraagt om agressieve twintiger nog een kans te geven
  Moorsele

  Vergevings­ge­zin­de, zwangere vriendin vraagt om agressieve twintiger nog een kans te geven

  “Jens verdient nog een kans. Ik ben zwanger van zijn kindje en wil hem graag bij mij bij de bevalling.” De vriendin van Jens V. (27) hield maandag voor de correctionele rechtbank in Kortrijk een opmerkelijk pleidooi voor haar vriend, die haar nochtans al enkele keren hardhandig aanpakte. De openbare aanklager was minder vergevingsgezind en vorderde een effectieve celstraf van 1 jaar.
 2. Hoe worden bewoners Brielen en Elverdinge betrokken bij ‘complex project Ieper-Veurne’? “In 1 uur passeren bijna evenveel voertuigen als er inwoners zijn”
  Ieper

  Hoe worden bewoners Brielen en Elverdinge betrokken bij ‘complex project Ie­per-Veur­ne’? “In 1 uur passeren bijna evenveel voertuigen als er inwoners zijn”

  Groen-raadslid Jordy Sabels vraagt zich af in welke mate de stem van de inwoners van Brielen en Elverdinge wordt gehoord in het zoveelste onderzoek rond de herinrichting van de N8 tussen Ieper en Veurne. “De mensen die in de verkeersonveilige situatie wonen hebben geen boodschap in opnieuw een bevraging, maar het is belangrijk dat ze worden gehoord.”