Dieven schrikken er zelfs niet voor terug om duidelijk herkenbare aanhangwagens te stelen, zoals dit exemplaar van STS Solutions uit Spiere-Helkijn die in augustus werd gepikt.
Volledig scherm
Dieven schrikken er zelfs niet voor terug om duidelijk herkenbare aanhangwagens te stelen, zoals dit exemplaar van STS Solutions uit Spiere-Helkijn die in augustus werd gepikt. © Hans Verbeke

Plaag van diefstallen aanhangwagens blijft duren: politie geeft tips om dat tegen te gaan

HeuvellandSinds 22 oktober werden in het Heuvelland minstens vier aanhangwagens gestolen. De politie geeft daarom een aantal tips mee die dergelijke diefstallen mogelijk kunnen voorkomen. Ook wordt gevraagd om verdacht gedrag onmiddellijk te melden.

 1. Grotendeels voorwaardelijke celstraf van 37 maanden en contactverbod na misbruik neefjes
  Menen

  Groten­deels voorwaarde­lij­ke celstraf van 37 maanden en contactver­bod na misbruik neefjes

  Een 22-jarige jongeman uit Menen is dinsdag door de correctionele rechtbank van Kortrijk veroordeeld tot een celstraf van 37 maanden voor het seksueel misbruik van twee neefjes van 10 en 12 jaar oud. Enkel de periode die hij al in voorhechtenis zat, sprak de rechter effectief uit. Hij moet zich wel aan enkele voorwaarden houden, waaronder een contactverbod met zijn neefjes en -16-jarigen.
 2. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.