De Vierdaagse van de Ijzer op donderdag en daags nadien koers kan de technische dienst van Heuvelland niet aan
Volledig scherm
De Vierdaagse van de Ijzer op donderdag en daags nadien koers kan de technische dienst van Heuvelland niet aan © Benny Proot

Omloop van de Grensstreek toch niet op vrijdag omwille van de Vierdaagse van de IJzer: “Geen toelating van de gemeente Heuvelland”

Wervik/HeuvellandDe komende editie van de Omloop van de Grensstreek voor beloften en eliterenners zonder contract blijft dan toch op dinsdag. Wielerclub Vlug en Vrij week maar al te graag uit naar een vrijdag, maar dat lukt niet wegens de passage van de Vierdaagse van de IJzer in Heuvelland.

  1. LEVENSVERHAAL. ‘Weldoener’ en ereschepen Raymond Neirynck (94) overleden: “Hij schonk 300.000 euro weg, want mensen met een beperking lagen hem na aan het hart”
    PREMIUM

    LEVENSVER­HAAL. ‘Weldoener’ en ereschepen Raymond Neirynck (94) overleden: “Hij schonk 300.000 euro weg, want mensen met een beperking lagen hem na aan het hart”

    In de laatste jaren van zijn leven schonk de Meense ereschepen Raymond Neirynck, die woensdag op 94-jarige leeftijd overleed, volop aan goede doelen. “Zijn zoon Luc was zelf gehandicapt, en Raymond is zich altijd voor mensen met een beperking blijven inzetten”, vertelt zijn broer Freddy (76), die de jongste tijd een steeds hechtere band met Raymond kreeg.
    Menen