Alfred den Ouden (midden) speelt met enkele muzikanten traditionele folk op het terras van Eetcafé 't Folk.
Volledig scherm
Alfred den Ouden (midden) speelt met enkele muzikanten traditionele folk op het terras van Eetcafé 't Folk. © Henk Deleu

Oervader folkfestival Alfred den Ouden (75) nog elk jaar te gast in Dranouter: “Hoewel al fel geëvolueerd verbreek ik de band met dit muziekevenement nooit”

DranouterHoewel bijna nooit herkend door de jongere generatie, blijft Alfred den Ouden (75), grondlegger van Festival Dranouter, een graag geziene gast op het muziekevenement. De muzikant duikt in de loop van de 4 dagen samen met een gelegenheidsband op verschillende plaatsen op om er wat traditionele folk te brengen. “Hoewel fel geëvolueerd, blijf ik een sterke band hebben met Dranouter.” 

  1. Krijg tot 50 procent van je verbouwfacturen terugbetaald via de nieuwe Mijn VerbouwPremie
    Livios

    Krijg tot 50 procent van je verbouwfac­tu­ren terugbe­taald via de nieuwe Mijn VerbouwPre­mie

    Vanaf 1 oktober 2022 kan je de Mijn VerbouwPremie aanvragen. Die nieuwe premie omvat verschillende oudere premies voor renovaties en energiebesparende ingrepen. Voor welke werken kan je de nieuwe Mijn VerbouwPremie precies aanvragen? Hoeveel krijg je terugbetaald? En hoe werkt het systeem precies? Bouwsite Livios.be zocht het uit. Energetisch renoveren blijft immers dé manier om je energieprijzen zoveel mogelijk te beperken.