Rémi en Senne, de zoontjes van de uitbaters, en hun neefjes Berre en Brent bij de zwemvijver van camping Ecochique.
Volledig scherm
Rémi en Senne, de zoontjes van de uitbaters, en hun neefjes Berre en Brent bij de zwemvijver van camping Ecochique. © Christophe Maertens

Nieuwe uitbaters voor ecologische camping Ecochique: “Het is nu al een verrijking voor ons leven”

De camping Ecochique in Westouter, waar (bijna) alles op een ecologische manier wordt aangepakt, heet vanaf zaterdag opnieuw gasten welkom. Nadat de vorige uitbater een jaar geleden door omstandigheden de zaak moest stopzetten, neemt een koppel uit Beselare het heft in handen. “Het is nu al een verrijking voor ons leven.”

 1. Peter (32) opent 11 spaghettiresto’s en plant dit jaar nóg 3 vestigingen van Bavet: “Blij dat ik nummer 2 van de wereld ben”
  PREMIUM
  Koksijde/Gent

  Peter (32) opent 11 spaghettiresto’s en plant dit jaar nóg 3 vestigin­gen van Bavet: “Blij dat ik nummer 2 van de wereld ben”

  Een straf verhaal van succesvol ondernemen, overgoten met spaghettisaus. Peter Van Praet (32) heeft in vijf jaar al elf restaurants van Bavet geopend: tien in België en eentje in Nederland. En dit jaar, in crisistijden, volgen er nóg eens drie. Zijn geheimen? Tien toppings en sauzen. Karaktervolle panden. En een community-gevoel bij zijn klanten. “Ik ben heel blij dat ik de tweede beste spaghettimaker van de wereld ben.” Want aan nummer één kan volgens Peter echt niemand tippen.
 2. Burgemeester stort hart uit na dood Kato (12) op zijn grondgebied: “Dat mensen mij de schuld gaven van de dood van zo’n onschuldig jong meisje, dat kwam hard binnen”
  PREMIUM
  Zwevegem

  Burgemees­ter stort hart uit na dood Kato (12) op zijn grondge­bied: “Dat mensen mij de schuld gaven, dat kwam hard binnen”

  Na het ongeluk waarbij Kato (12) vorige maand om het leven kwam, was Zwevegems burgemeester Marc Doutreluingne kop van jut op sociale media. “Ik heb de lastigste periode uit mijn politieke carrière beleefd”, geeft hij toe. In deel vier van het Fietsdossier West-Vlaanderen leest u hoe politici in de eerste plaats ook maar mensen zijn. “Ik heb veel steunbetuigingen gekregen van collega-burgemeesters, zélfs van andere partijen. Niemand wil zoiets meemaken op zijn grondgebied.”
HLN gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement