In Heuvelland kan opnieuw worden ingeschreven voor onder meer Zumba.
Volledig scherm
In Heuvelland kan opnieuw worden ingeschreven voor onder meer Zumba. © thinkstock

Nieuwe reeks sportlessen voor volwassenen in Heuvelland

HeuvellandIn Heuvelland start vanaf 10 januari een nieuwe reeks sportlessen voor volwassenen. 

 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. Laurien (14) jaagt inbreker weg: “Hij stond plots naast me, in zijn motorpak, vlakbij mijn slaapkamer”
  PREMIUM

  Laurien (14) jaagt inbreker weg: “Hij stond plots naast me, in zijn motorpak, vlakbij mijn slaapkamer”

  Een tienermeisje uit de Westhoek werd donderdag de stuipen op het lijf gejaagd toen ze in de ouderlijke hoeve plots oog in oog stond met een inbreker. “Hij brabbelde iets onverstaanbaars toen ik ‘m vroeg wat hij deed in ons huis, op de bovenverdieping dan nog. Bijna viel hij ook van de trap, maar uiteindelijk vluchtte hij weg”, zegt Laurien Dequidt (14). De man sloeg ook elders toe. Hieronder het relaas van de feiten.
  Watou