Het Feestcomiteit Dikkebusstraat is er opnieuw bij.
Volledig scherm
Het Feestcomiteit Dikkebusstraat is er opnieuw bij. © Festival Dranouter

Niet enkel muziek, maar ook randanimatie op Zomersessies XL: “Zo dicht mogelijk bij festivalervaring komen”

DranouterOndanks corona programmeert Festival Dranouter niet enkel muziek op Zomersessies XL. De organisatoren zetten in op festivalbeleving en voorzien coronaproof randanimatie. Het is daarbij onder meer uitkijken naar de fratsen van het Feestcomiteit Dikkebusstraat. “We zetten volop in op beleving en het festivalgevoel dat iedereen zo heeft gemist.” 

  1. Met nieuwe Club O luistert Ieperse CD&V naar ideeën en bezorgdheden van alle stadsbewoners: “Samen met hen werken we aan een nog beter Ieper”
    Ieper

    Met nieuwe Club O luistert Ieperse CD&V naar ideeën en bezorgdhe­den van alle stadsbewo­ners: “Samen met hen werken we aan een nog beter Ieper”

    De Ieperse CD&V heeft na de nederlaag in 2018 de rug gerecht en richt de blik nu op de volgende gemeenteraadsverkiezingen. Om zich optimaal voor te bereiden, roept de partij Club O in het leven, een debatorgaan dat de CD&V-afdeling de noden en de zorgen van de Ieperlingen moet leren kennen. “Wij moeten ten dienste staan van de inwoners van onze stad en niet omgekeerd.”