Pat en Caro verbouwden tijdens de coronacrisis een klein huis om tot een mooie bruine kroeg
Volledig scherm
Pat en Caro verbouwden tijdens de coronacrisis een klein huis om tot een mooie bruine kroeg © Henk Deleu

Koppel verbouwt pand tot bruine kroeg: “Mensen moeten hier echt aan de toog kunnen zitten”

WestouterCarolien ‘Caro’ Vanlaere (41) en haar man Patrick ‘Pat’ Glabeke (49) zijn duidelijk van geen kleintje vervaard. Drie jaar geleden verbouwen ze nog eigenhandig hun woning en nu deden ze hetzelfde met hun nieuw café ’t Vertier in Westouter. Horecaervaring hebben ze niet en als cadeau kregen ze de coronacrisis op hun dak. “Maar we geloven er keihard in!” 

  1. Burgemeester reageert op zware uitlatingen van Bart Pynket: “Hij was met vakantie en vond het blijkbaar niet nodig om de bevoegde diensten daarvan op de hoogte te brengen”

    Burgemees­ter reageert op zware uitlatin­gen van Bart Pynket: “Hij was met vakantie en vond het blijkbaar niet nodig om de bevoegde diensten daarvan op de hoogte te brengen”

    Burgemeester Youro Casier (Vooruit) reageert op de zware uitlatingen van de ontslagnemende gemeenteraadsvoorzitter Bart Pynket (stadslijst Open Vld-Groen-Positief Project). “Onze diensten hebben de afgelopen weken voor het vastleggen van de agenda van de gemeenteraad (dinsdagavond, red) meermaals met hem contact opgenomen”, zegt de burgemeester. “Nooit kwam er enige reactie. Bart Pynket was met vakantie en vond het blijkbaar niet nodig om de bevoegde diensten daarvan op de hoogte te brengen.”