De kasseien op de Kemmelberg, zondagochtend vroeg
Volledig scherm
PREMIUM
De kasseien op de Kemmelberg, zondagochtend vroeg © Henk Deleu

IN BEELD. De West-Vlaamse reus ontwaakt: zo schoon is de Kemmelberg bij het ochtendgloren, op de dag van Gent-Wevelgem

Kemmel/HeuleEen uurtje minder slapen afgelopen nacht weerhield ons niet om zondagochtend voor dag en dauw het ontwaken van de Kemmelberg in beeld te brengen. De kuitenbijter was in de mist gehuld. Buiten fluitende vogels was er omstreeks 6.45 uur geen kat te zien buiten. Maar schijn bedroog. Want achter de schermen was er al heel wat bedrijvigheid, om klaar te zijn voor Gent-Wevelgem.

  1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
    Livios

    Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

    Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.