Willy en Anne-Marie springen graag bij als flexi in Surprice
Volledig scherm
Willy en Anne-Marie springen graag bij als flexi in Surprice © RV

IJsjesbedrijf Surprice zoekt coole oma’s en opa’s in plaats van jobstudenten: “Ze zijn misschien wat trager of hardhorig, maar komen tenminste hun afspraken na”

Houthulst, Westhoek, KortrijkEen opmerkelijke oproep bij ijsjesbedrijf Surprice: ze zoeken hippe 60-plussers. Senioren zonder herexamens in augustus en geen festivalverplichtingen tijdens de zomervakantie, want die laatste verhinderen onze studenten vaak om te komen werken. “We hebben vijf vestigingen over heel West-Vlaanderen. Komend weekend moeten we een deel van onze zaak op de Rodeberg sluiten omdat we te weinig studenten hebben”, zegt zaakvoerder Christof Thorrez.

 1. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.
 2. Met zijn deelname aan de Dranouter Trail doet Stijn (36) voor het eerst in zijn leven aan sport: “Op karakter, maar ik ben toch mooi eerste van de vriendengroep”
  PREMIUM
  Dranouter/Boezinge/Dendermonde

  Met zijn deelname aan de Dranouter Trail doet Stijn (36) voor het eerst in zijn leven aan sport: “Op karakter, maar ik ben toch mooi eerste van de vrienden­groep”

  Sportkledij heeft hij niet en lopen doet hij al zeker niet, toch liet Stijn Notable (36) uit Boezinge zich door vrienden verleiden om deel te nemen aan de Dranouter Trail. Dat loopevenement met een lengte van 7 km vond zondag voor het eerst plaats binnen Festival Dranouter. Het parcours liep over de festivalsite en was voorzien van heel wat animatie. “Hoewel ik bijna stierf, vind ik het een heel mooi initiatief.”