Gemeenteraadslid Sarah Vandelanotte (CD&V): "Participatieraad loopt op een sisser uit."
Volledig scherm
Gemeenteraadslid Sarah Vandelanotte (CD&V): "Participatieraad loopt op een sisser uit." © Hans Verbeke/RV

Heuvellandse participatieraad al ruim jaar niet samengekomen: “Lijkt op een sisser uit te lopen”

HeuvellandIn Heuvelland kwam de participatieraad al sinds 18 oktober 2021 niet meer samen. Dat merkte oppositiepartij CD&V op tijdens de laatste gemeenteraad. Volgens de burgemeester zet de gemeente in op andere vormen van inspraak.

 1. Bokser en Standard-fan Jochen Dewolf (28) nieuwe uitbater van café De Vlaschaard: “Ik ben zeer sociaal en heel gemakkelijk in de omgang”
  PREMIUM
  Moorslede

  Bokser en Standard-fan Jochen Dewolf (28) nieuwe uitbater van café De Vlaschaard: “Ik ben zeer sociaal en heel gemakke­lijk in de omgang”

  Jochen Dewolf (28) is vandaag toe aan zijn vuurdoop als nieuw uitbater van volkscafé De Vlaschaard op de hoek van de Roeselaarsestraat en Marktstraat in Moorslede. De Lievensgemeente heeft er een …bokser als cafébaas bij. Jochen groeide op in Dadizele en woont in Beselare. “Ik ben hier vrij van brouwer en is dat een groot pluspunt”, zegt Jochen die in de voetsporen van zijn moeder treedt.
 2. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.