Hier nog broederlijk naast elkaar, maar in het dossier rond de gewestweg N314 wordt het water tussen de twee burgemeesters steeds dieper. Links zien we burgemeester Wieland De Meyer van Heuvelland en rechts Sandy Evrard van Mesen.
Volledig scherm
Hier nog broederlijk naast elkaar, maar in het dossier rond de gewestweg N314 wordt het water tussen de twee burgemeesters steeds dieper. Links zien we burgemeester Wieland De Meyer van Heuvelland en rechts Sandy Evrard van Mesen. © Henk Deleu

Heuvelland komt met oplossing verkeersproblemen N314, maar Mesen kan zich daar absoluut niet in vinden

Mesen/HeuvellandEr is een doorbraak in het verkeersdossier rond de gewestweg N314 in Heuvelland-Mesen, althans wat de gemeente Heuvelland betreft. Zo komt er op grondgebied Wijtschate een ‘parkeerstraat’ en het bedrijf Clarebout Potatoes engageert zich om minder vrachtverkeer de straat door te sturen. “Dit zal de leefbaarheid er zeker verhogen”, aldus burgemeester Wieland De Meyer (Gemeentebelangen) van Heuvelland. “Totaal van de pot gerukt”, reageert ambtgenoot Sandy Evrard (MLM) van Mesen. “Op dit moment is het voor ons nog te vroeg om al uitspraken te doen”, klinkt het bij het Agentschap Wegen en Verkeer, de beheerder van de gewestweg.