Heuvelland zal strenger toekijken op de bewegwijzering.
Volledig scherm
Heuvelland zal strenger toekijken op de bewegwijzering. © RV

Heuvelland kijkt strenger toe op bewegwijzering van doortochten

HeuvellandOrganisatoren van doortochten in Heuvelland nemen het niet altijd zo nauw bij de bewegwijzering van hun evenement. De gemeente zal op dat vlak strenger optreden dit jaar. 

 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 2. Impasse hulpverleningszone Westhoek noopt stad tot kosten in oude brandweerkazerne: “Nieuwe brandweerpost laat nog lang op zich wachten”

  Impasse hulpverle­nings­zo­ne Westhoek noopt stad tot kosten in oude brandweer­ka­zer­ne: “Nieuwe brandweer­post laat nog lang op zich wachten”

  De kapotte vloer in de brandweerkazerne van Poperinge leidt tot gevaarlijke situaties voor de brandweermannen bij interventies. De stad gaat die nu herstellen. Dat zou niet nodig geweest zijn, mocht er geen patstelling zijn in de hulpverleningszone Westhoek, waardoor de bouw van de nieuwe kazerne voor lange tijd on hold staat. “Brandweerlieden die de maatschappij dienen moet veilig kunnen werken.”
  Poperinge
 3. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.