Francky Callens heet de wielerfanaten welkom aan zijn restaurant 'In De Gouden Jaren' op de Kemmelberg.
Volledig scherm
Francky Callens heet de wielerfanaten welkom aan zijn restaurant 'In De Gouden Jaren' op de Kemmelberg. © Henk Deleu

Gent-Wevelgem voor het eerst weer mét publiek: “Na twee coronajaren verwachten we grote drukte”

Ieper/Heuvelland/WevelgemNu zondag 27 maart schiet Gent-Wevelgem uit de startblokken in Ieper. Voor het eerst sinds de start van de coronacrisis gebeurt dat met publiek. Ook op en rond de Kemmelberg zullen supporters kunnen genieten van een spektakel, net als bij de finish in Wevelgem. Francky Callens van restaurant In De Gouden Jaren, vlak naast de viptent op de Kemmelberg, is in z'n nopjes. “Ik vermoed dat het hier toch druk zal worden.”

 1. Stijgende rentes en vrijgesteld van roerende voorheffing: alles wat je moet weten over de tak 21-spaarverzekering
  Spaargids.be

  Stijgende rentes en vrijge­steld van roerende voorhef­fing: alles wat je moet weten over de tak 21-spaarverze­ke­ring

  Sinds eind vorig jaar neemt de appetijt voor tak 21-spaarverzekeringen met een gewaarborgde basisrente opnieuw toe, zo meldt de verzekeringsfederatie Assuralia. De stijgende rentevoeten op de financiële markten en een gunstige fiscale behandeling zijn daar niet vreemd aan. Wat houden die spaarverzekeringen precies in? En wat zijn de voor- en nadelen? Spaargids.be licht toe.
 2. Mélody (33) stelt bucketlist op voor terminaal zieke hond Jenny (9): “Haar laatste maanden moeten fantastisch zijn”
  PREMIUM

  Mélody (33) stelt bucketlist op voor terminaal zieke hond Jenny (9): “Haar laatste maanden moeten fantas­tisch zijn”

  “Elke vrijdagnamiddag ga ik naar de dierenkliniek in Deinze voor een chemobehandeling voor mijn hond Jenny. Die kuur duurt negentien weken en gaat me zesduizend euro kosten.” Het mag duidelijk zijn dat Mélody Diéryckx (33) uit Moorslede een echte dierenvriend is. Nochtans ziet het er niet goed uit voor Jenny, die aan lymfeklierkanker lijdt. De dierenarts geeft haar nog een jaar. “Voor het zover is, wil ik nog van alles beleven met haar.” En daarom stelde Mélody een bucketlist op voor haar terminaal zieke hond.
  Moorslede