Electrabel wil in Komen-Waasten 3 windmolens bouwen en dat trekt de aandacht van buurgemeente Heuvelland
Volledig scherm
Electrabel wil in Komen-Waasten 3 windmolens bouwen en dat trekt de aandacht van buurgemeente Heuvelland © Photo News

Gemeente Heuvelland volgt aanvraag windmolens in Waalse buurgemeente Komen-Waasten op

HeuvellandIn de gemeente Komen-Waasten is een project opgestart voor het plaatsen van drie windmolens. Het gemeentebestuur van Heuvelland volgt het dossier van nabij op. 

 1. Politie klist overvaller Domino’s Pizza: “Hij bestelde een cola en kwam met een revolver het wisselgeld uit de kassa halen. En nog veel meer”
  PREMIUM
  Wevelgem/Menen

  Politie klist overvaller Domino’s Pizza: “Hij bestelde een cola en kwam met een revolver het wisselgeld uit de kassa halen. En nog veel meer”

  Het lik-op-stukbeleid van de politiezone Grensleie leidde de voorbije week tot enkele opmerkelijke resultaten. Vier oplichters werden opgepakt, een drugdealer vloog in de cel en de dader van een gewapende overval werd van straat geplukt. De gewapende man met opvallende rode schoenen had zondag in Wevelgem de kassa leeggeroofd bij Domino’s Pizza. De jobstudente die er aan de slag was, reageerde verstandig.
 2. Familiezaak Delva opent vrijdag vernieuwde winkel: “Na 45 jaar vertoeven we eindelijk op het industrieterrein”
  PREMIUM
  Veurne

  Familie­zaak Delva opent vrijdag vernieuwde winkel: “Na 45 jaar vertoeven we eindelijk op het industrie­ter­rein”

  Delva trekt na vier decennia weg uit het Veurnse stadscentrum en opent vrijdag op de handelszone Monnikenhoek een gloednieuwe winkel op maat van de doe-het-zelver, vakspecialist en hobbykok. De familie Delva is ondernemend. Wijlen Frans legde de kiem in Diksmuide, dochter Christa en schoonzoon Jean-Pierre breidden uit naar Veurne en Ieper. Met de broers Dominique en Bruno schrijft de derde generatie het verhaal verder. Of hoe een hechte familieband ‘de commercie’ vooruit kan helpen.