Net als in Ieper wordt in Heuvelland de openbare verlichting vervangen door ledverlichting.
Volledig scherm
Net als in Ieper wordt in Heuvelland de openbare verlichting vervangen door ledverlichting. © Christophe Maertens

Gemeente Heuvelland schakelt over op ledverlichting

De gemeente Heuvelland heeft zijn openbare verlichting overgedragen aan energiemaatschappij Fluvius. 

0 reacties

 1. Kate Winslet in topvorm of een docu over walvissen van de maker van ‘Titanic’: dit is onze streaming top vijf

  Kate Winslet in topvorm of een docu over walvissen van de maker van ‘Titanic’: dit is onze streaming top vijf

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s. Deze week op het menu: een nieuwe HBO-serie op Streamz met Kate Winslet in de hoofdrol, die niets dan lof en vijfsterrenrecensies kreeg in de internationale pers, een grimmige true crime-documentaire over een moeder die op zoek gaat naar de moordenaars van haar dochter en een Noorse krimi.
 2. Vrijstaat Heuvelland geeft ook na corona tegenwind aan individualisering: “We willen het leven in de dorpen aangenamer maken”
  Heuvelland

  Vrijstaat Heuvelland geeft ook na corona tegenwind aan individua­li­se­ring: “We willen het leven in de dorpen aangenamer maken”

  Vrijstaat Heuvelland is een burgerbeweging die mensen uit de dorpen samenbrengt om allerhande sociale en ecologische projecten op te zetten. Voorbeelden zijn een korteketenmarkt en een app om Heuvellanders aan een lift te helpen. Door corona zijn de halfjaarlijkse vergaderingen uitgesteld, maar de initiatiefnemers werken achter de schermen vlijtig verder.
 3. Kenny Molly behoorde in de Amstel Gold Race tot de ‘vlucht van de dag’: “Het ging er redelijk hard aan toe. Ik voelde me niet echt super en had maagklachten”
  wielrennen profs

  Kenny Molly behoorde in de Amstel Gold Race tot de ‘vlucht van de dag’: “Het ging er redelijk hard aan toe. Ik voelde me niet echt super en had maagklach­ten”

  Derdejaarsprof Kenny Molly uit Nieuwkerke behoorde zondag tijdens de Amstel Gold Race in het shirt van het pro continentale Bingoal-Sauzen Pauwels-Wallonie Bruxelles tot de ‘vlucht van de dag’. “We waren door de ploegleiding met vijf aangeduid om proberen mee te gaan in een vroege ontsnapping”, zegt Kenny Molly.
 1. Ella (29) spot sluikstor­ters, filmt alles en neemt autosleutels af
  Play

  Ella (29) spot sluikstor­ters, filmt alles en neemt autosleu­tels af

 2. Meer dan 3000 studenten spelen 'Snake' in het echt
  Play

  Meer dan 3000 studenten spelen 'Snake' in het echt