Net als in Ieper wordt in Heuvelland de openbare verlichting vervangen door ledverlichting.
Volledig scherm
Net als in Ieper wordt in Heuvelland de openbare verlichting vervangen door ledverlichting. © Christophe Maertens

Gemeente Heuvelland schakelt over op ledverlichting

De gemeente Heuvelland heeft zijn openbare verlichting overgedragen aan energiemaatschappij Fluvius. 

0 reacties

 1. Bierestafette in vernieuwde vakantiewoning Gervelgat: “De betonnen tegeltjes van de inkom kregen nieuw plaatsje als muurtegels in het toilet”
  PREMIUM
  Poperinge

  Bieresta­fet­te in vernieuwde vakantiewo­ning Gervelgat: “De betonnen tegeltjes van de inkom kregen nieuw plaatsje als muurtegels in het toilet”

  De vakantiewoning ‘Gervelgat’ van Katrijn en Bram vind je tussen de Lange Gervelgatstraat (nu Veurnestraat) en Korte Gervelgatstraat (nu Doornstraat). Het kreeg de toepasselijke naam ‘Gervelgat’. In volle coronacrisis verbouwde het koppel de woning uit de vroege jaren ‘30 gebouwd en kijkt uit naar een beloftevolle zomer. “Er waren zeer ingrijpende verbouwingen nodig. Enkel de buitenmuren, verdiepingen met plankenvloer en originele houten trap naar het eerste verdiep bleven behouden.”
 2. Rebelle heeft eerste Michelinster beet, Castor blijft top met twee sterren, Marcus, Vol-Ver en L’Envie houden ster, Hostellerie St-Nicolas zakt van twee naar één
  Marke/Zuid-West-Vlaanderen

  Rebelle heeft eerste Michelin­ster beet, Castor blijft top met twee sterren, Marcus, Vol-Ver en L’Envie houden ster, Hostelle­rie St-Nicolas zakt van twee naar één

  De Michelingids voor 2022 is voorgesteld, in Bergen. Rebelle in Marke, van Martijn Defauw en Tessa D’haene, krijgt voor het eerst een ster. Castor in Beveren-Leie bij Waregem behoudt twee sterren. Ook Marcus in Deerlijk, Vol-Ver in Marke en L’Envie in Sint-Denijs houden stand met één ster. Hostellerie St-Nicolas in Elverdinge bij Ieper gaat van twee naar één ster. Straks meer.