Heel wat groen in de straten van Westouter.
Volledig scherm
Heel wat groen in de straten van Westouter. © Henk Deleu

Gemeente Heuvelland maakt Westouterse woonwijken mooier en groener: “1.800 vierkante meter onthard en 20 tal nieuwe bomen geplaatst”

WestouterIn Westouter zijn de vernieuwde woonwijken een feit. Afgelopen weekend vond de officiële opening plaats van het heel wat groener ogende Viooltjesveld, Rozentros en Begionapark. “Het resultaat mag worden gezien”, aldus het gemeentebestuur. “Alleen jammer dat de wandelpaden niet zijn vernieuwd”, aldus oppositiepartij CD&V. 

  1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
    Gouden Formule 1
    6

    Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

    De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.