Festival Dranouter is altijd een veilige plek geweest, en dat willen de organisatoren zo houden. Daarom starten ze een campagne waarin ‘respect’ het codewoord is.
Volledig scherm
Festival Dranouter is altijd een veilige plek geweest, en dat willen de organisatoren zo houden. Daarom starten ze een campagne waarin ‘respect’ het codewoord is. © Henk Deleu

Festival Dranouter pakt uit met campagne tegen grensoverschrijdend gedrag, spiking en genderdiscriminatie: “Als iedereen zijn steentje bijdraagt, creëren we een veilig festival”

DranouterOp het West-Vlaamse Dranouter Festival is iedereen welkom en kan iedereen zichzelf zijn. “En dat willen vooral zo houden”, klinkt het bij de organisatoren. Het muziekevenement zet daarom een campagne op waarbij respect wordt gevraagd voor elke bezoeker, ongeacht gender, afkomst, overtuiging of seksuele geaardheid. “We installeren een meldpunt en herinneren bezoekers eraan hun drankgebruik te matigen.”  

  1. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
    Tweakers

    Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

    De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?