Dranouter Zomersessies XL is nog op zoek naar enkele vrijwilligers.
Volledig scherm
Dranouter Zomersessies XL is nog op zoek naar enkele vrijwilligers. © Henk Deleu

Festival Dranouter nog op zoek naar enkele vrijwilligers: “Moeilijker dan andere jaren om mensen te vinden”

DranouterDe organistoren van de Dranouter Zomersessies XL zijn nog op zoek naar enkele vrijwilligers. Door corona zijn er dit jaar minder mensen die een handje komen toesteken. 

 1. Fans al urenlang op post voor handtekening Niels Destadsbader: “Onze idool staat echt altijd klaar voor ons”
  Gullegem

  Fans al urenlang op post voor handteke­ning Niels Destadsba­der: “Onze idool staat echt altijd klaar voor ons”

  Naar aanleiding van zijn nieuwe album ‘Sterker’ kwam Niels Destadsbader zaterdag langs in de Supra Bazar in Gullegem voor een signeersessie. Zo’n 500 fans kwamen om een handtekening van hun idool en sommigen waren uren voor aanvang al op post. Voor elk van hen maakte de posterboy even tijd. “Onlangs stierf er een vriend en een liedje van Niels gaf mij kracht dat een plaats te geven”, aldus een fan uit Gits.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Team van Schippersweekend herademt tijdens quasi uitverkocht festival: “Lauwe zat hier duidelijk op te wachten”
  Lauwe

  Team van Schippers­week­end herademt tijdens quasi uitver­kocht festival: “Lauwe zat hier duidelijk op te wachten”

  Het was precies 726 dagen geleden, maar dit weekend mocht het backstageteam van het Schippersweekend in Lauwe opnieuw verse maaltijden klaarmaken voor de artiesten. De medewerkers willen het niet alleen de muzikanten zo gezellig mogelijk maken, ook het publiek wordt in de watten gelegd. “We zijn geslaagd in ons opzet, al vanaf de eerste avond was het meteen ‘zot’”, zegt een tevreden voorzitter.
 3. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.