De druivenpluk op domein Monteberg is begonnen.
Volledig scherm
PREMIUM
De druivenpluk op domein Monteberg is begonnen. © Henk Deleu

Druivenpluk schiet uit startblokken in Heuvelland: “Vruchten zien er goed uit, ondanks natte zomer”

HeuvellandOp de wijndomeinen in Heuvelland is de druivenpluk begonnen. “Langer wachten konden we niet doen, want de vogels liggen op de loer”, weet Ward Six van wijndomein Monteberg. Nog een reden waarom de vruchten nu moeten worden geplukt, is dat het volgende week meer gaat regenen. “Water bij de wijn hebben we echter niet graag, dus houden we het weer constant in de gaten.” Wij gingen alvast eens de oogst keuren. De impact van de natte zomer lijkt op het eerste zicht beperkt.

  1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
    Mijntelco

    Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

    We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.