Meskerem Mees komt op woensdag 1 december langs in Dranouter
Volledig scherm
Meskerem Mees komt op woensdag 1 december langs in Dranouter © Koen Keppens

December in Muziekcentrum Dranouter: ‘feel good folk music’ en Sefardische klanken

DranouterHet Muziekcentrum Dranouter begint de maand december met een van de grootste Vlaamse talenten van dit moment: Meskerem Mees. Daarnaast staan nog leuke muziekjes op het programma tijdens de laatste maand van het jaar. Een overzichtje. 

 1. Nieuws dat Decospan Volley Team niet meer op hoogste niveau zal spelen, komt hard aan in Menen: “Kijken met bestuur of er een tussenoplossing mogelijk is”
  PREMIUM
  Menen

  Nieuws dat Decospan Volley Team niet meer op hoogste niveau zal spelen, komt hard aan in Menen: “Kijken met bestuur of er een tussenop­los­sing mogelijk is”

  Het nieuws kwam maandagavond als een donderslag bij heldere hemel. Mede door de coronacrisis zal Decospan Volley Team Menen volgend jaar na twintig jaar niet meer aantreden op het hoogste niveau. Supporters, vrijwilligers en spelers zijn er het hart van in. “Het is een enorme aderlating voor de uitstraling van de stad”, zegt burgemeester Eddy Lust (Open Vld).
 2. Eerste Belgische ‘True Crime’-serie komt naar Streamz en Play4
  TV

  Eerste Belgische ‘True Cri­me’-se­rie komt naar Streamz en Play4

  ‘True Crime Belgium’ wordt de eerste true-crimereeks van Belgische bodem. De 16-delige docureeks met Belgische misdaadverhalen, bevat getuigenissen van speurders, onderzoeksrechters, openbare aanklagers, nabestaanden en slachtoffers die de misdaad overleefden. De verhalen komen uitgebreid aan bod op het scherm en leven ook verder in audio, dankzij een nieuw partnership met de Belgische true-crimepodcast ‘De Volksjury’.
 1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
  TV

  RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

  Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.