Geert Debergh, Sarah Vandelanotte en Nathan Duhayon zouden graag meer mogelijkheden zien om hun elektrische fiets op te laden.
Volledig scherm
Geert Debergh, Sarah Vandelanotte en Nathan Duhayon zouden graag meer mogelijkheden zien om hun elektrische fiets op te laden. © RV

CD&V wil oplaadpunten voor elektrische fietsen in Heuvellandse dorpen

HeuvellandDe Heuvellandse oppositiepartij CD&V vraagt het gemeentebestuur oplaadpunten voor elektrische fietsen te installeren. “De elektrische fiets is al een aantal jaar populair en steeds meer inwoners nemen de tweewieler voor hun werk of om naar school te gaan. Ook het fietstoerisme is aan een opmars bezig in onze gemeente.”

  1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
    Livios

    Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

    De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.