Uitbaters Philip Onderbeke en Sander Tant verwachten je in Bistro Marcel.
Volledig scherm
Uitbaters Philip Onderbeke en Sander Tant verwachten je in Bistro Marcel. © Eric Flamand

Bruine kroeg op Festival Dranouter

DRANOUTERHet Festival Dranouter pakt dit jaar uit met een heuse bruine kroeg. De mobiele herberg werd voor de gelegenheid omgedoopt tot Bistro Marcel. Zowel passanten als festivalbezoekers krijgen er lekkere gerechten voorgeschoteld.

 1. Het huis van Anne-Marie is normaal elk jaar een minikerstdorp, maar corona nam dit keer de ‘goesting’ weg: “Als ik geen mensen mag ontvangen, zet ik zelfs nog geen kerstboom”
  PREMIUM
  Tienen

  Het huis van An­ne-Ma­rie is normaal elk jaar een minikerst­dorp, maar corona nam dit keer de ‘goesting’ weg: “Als ik geen mensen mag ontvangen, zet ik zelfs nog geen kerstboom”

  Anne-Marie Buttiens (63) maakt al ruim 20 jaar van haar huis en voortuintje een heus minikerstdorp. Van heinde en verre komen dan honderden bezoekers langs om de warme kerstsfeer op te snuiven. Ze worden dan door Anne -Marie persoonlijk ontvangen en krijgen zelfs een drankje of iets hartigs aangeboden om op te warmen. Maar net bij dat laatste knelt de kerstlaars: mensen ontvangen mag niet, en dus besloot Anne-Marie met spijt in het hart dit jaar géén kersthuis te bouwen.
 1. "We hebben totaal geen uitzicht of einddatum": verpleegster op Covid-afdeling getuigt
  Play

  "We hebben totaal geen uitzicht of einddatum": verpleeg­ster op Co­vid-afdeling getuigt

 2. Niels Destadsbader neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'
  Play
  The Masked Singer

  Niels Destadsba­der neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'