Loco Motive Trio
Volledig scherm
Loco Motive Trio © Tysje Severens


Loco Motive Trio schiet seizoen Klassiek! Beleven in de Westhoek op gang

WesthoekLoco Motive Trio opent op zaterdag 13 november het programma van Klassiek! Beleven in de Westhoek, de samenwerking rond klassieke muziek in de Westhoek. 

 1. Koninklijke Harmonie Ypriana zet volop in op eindejaarconcerten na een periode tussen hoop en teleurstelling: “Ons nog enige doel voor 2021”
  Ieper

  Koninklij­ke Harmonie Ypriana zet volop in op eindejaar­con­cer­ten na een periode tussen hoop en teleurstel­ling: “Ons nog enige doel voor 2021”

  De Ieperse Koninklijke Harmonie Ypriana ziet door de opflakkerende coronacijfers opnieuw een paar activiteiten in het water vallen. De muziekvereniging is echter wel van plan haar eindejaarconcerten op 18 en 19 december in Het Perron, samen met Wannes Capelle, af te werken. “Binnen het huidig maatregelpakket kunnen we nog altijd veilig concerteren, onze toeschouwers zijn dus meer de welkom.”
 2. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.