De lagere school in Westouter is gesloten na bijkomende coronabesmettingen.
Volledig scherm
De lagere school in Westouter is gesloten na bijkomende coronabesmettingen. © Henk Deleu

Basisschool Westouter gesloten na 15 bijkomende besmettingen: “Geen gevallen van Britse variant”

WestouterNadat dinsdag alle leerlingen en onderwijzers van de Vrije Basisschool in Westouter werden getest op corona, blijken 15 leerlingen besmet. Eerder waren er al 10 besmettingen vastgesteld in de school. In samenspraak met verschillende diensten en de burgemeester wordt de school nu gesloten. 

 1. Alinda Van der Cruysen moet drie decennia na de feiten 15 jaar de cel in voor moord op twee bejaarde familieleden: “Ik vrees dat zij er fysiek niet klaar voor is”
  PREMIUM
  LEUVEN/TIENEN

  Alinda Van der Cruysen moet drie decennia na de feiten 15 jaar de cel in voor moord op twee bejaarde familiele­den: “Ik vrees dat zij er fysiek niet klaar voor is”

  Alinda Van der Cruysen (47) krijgt geen nieuw assisenproces. In november vorig jaar werd ze in het Leuvense assisenhof veroordeeld tot vijftien jaar cel voor de dubbele moord op haar grootoom en -tante, 29 jaar geleden in Tienen. Van der Cruysen heeft haar betrokkenheid bij de gruwelmoord altijd ontkend. Na haar veroordeling stapte ze naar Cassatie met het oog op een nieuw proces, maar daar ving de Schotense nu bot.
 1. Deze hond snuffelt naar coronabesmettingen op de luchthaven
  Play

  Deze hond snuffelt naar coronabe­smet­tin­gen op de luchthaven

 2. Gefrustreerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugddienst Tessenderlo
  Play

  Gefrus­treerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugd­dienst Tessender­lo