Dergelijke taferelen zullen we ook dit jaar niet te zien krijgen in Dranouter: “Geen full versie van Festival Dranouter 2021, wél de coronaproof Dranouter Zomersessies XL.”
Volledig scherm
Dergelijke taferelen zullen we ook dit jaar niet te zien krijgen in Dranouter: “Geen full versie van Festival Dranouter 2021, wél de coronaproof Dranouter Zomersessies XL.” © Henk Deleu

“Als we muziek willen horen, kunnen we niet langer wachten met voorbereiding”: Festival Dranouter waagt de sprong met 2.500 toeschouwers per dag

DranouterHooverphonic en Bart Peeters als headliners, voor een publiek van 2.500 toeschouwers per dag. In bubbels van vier, natuurlijk. Maar voor de organisatie is de kogel door de kerk: van 5 tot 8 augustus is Festival Dranouter er weer. Dat er nog geen wettelijk kader is, schrikt niet af. “En als het finaal toch niet kan doorgaan, krijgt iedereen zijn of haar ticket terugbetaald.”

 1. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 1. 106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis
  Play

  106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis

 2. Hond houdt toeristen voor de gek
  Play

  Hond houdt toeristen voor de gek