Dergelijke taferelen zullen we ook dit jaar niet te zien krijgen in Dranouter: “Geen full versie van Festival Dranouter 2021, wél de coronaproof Dranouter Zomersessies XL.”
Volledig scherm
Dergelijke taferelen zullen we ook dit jaar niet te zien krijgen in Dranouter: “Geen full versie van Festival Dranouter 2021, wél de coronaproof Dranouter Zomersessies XL.” © Henk Deleu

“Als we muziek willen horen, kunnen we niet langer wachten met voorbereiding”: Festival Dranouter waagt de sprong met 2.500 toeschouwers per dag

DranouterHooverphonic en Bart Peeters als headliners, voor een publiek van 2.500 toeschouwers per dag. In bubbels van vier, natuurlijk. Maar voor de organisatie is de kogel door de kerk: van 5 tot 8 augustus is Festival Dranouter er weer. Dat er nog geen wettelijk kader is, schrikt niet af. “En als het finaal toch niet kan doorgaan, krijgt iedereen zijn of haar ticket terugbetaald.”

  1. Barman Seppe leert de stiel in Barcelona en opent cocktailbar op de Rodeberg: “Ons project is een meerwaarde voor de regio”
    Westouter

    Barman Seppe leert de stiel in Barcelona en opent cocktail­bar op de Rodeberg: “Ons project is een meerwaarde voor de regio”

    “Het ging allemaal heel vlug, maar ik zie het ongelofelijk zitten.” De 20-jaar jonge Seppe Thorrez staat sinds deze week aan het roer van een gloednieuwe cocktail- en wijnbar op de flanken van de Rodeberg in Westouter. Met hulp van velen, maar dan vooral van zijn vader en ondernemer Christof, werd in enkele maanden tijd de bar uit de grond gestampt. Om het vak onder de knie te krijgen, ging de jongeman zelfs een intensieve cursus volgen aan de European Bartender School.