Christine zoals ze was, altijd met een lach op haar gezicht.
Volledig scherm
Christine zoals ze was, altijd met een lach op haar gezicht. © RV

Advocate Christine Onraet gestorven na ziekte: “Warm en lief persoon, die altijd klaarstond te helpen”

Ieper/DranouterDe balie van Ieper is met verstomming geslagen na het nieuws over het overlijden van advocate Christine Onraet (50) uit Dranouter. 

 1. Impasse hulpverleningszone Westhoek noopt stad tot kosten in oude brandweerkazerne: “Nieuwe brandweerpost laat nog lang op zich wachten”

  Impasse hulpverle­nings­zo­ne Westhoek noopt stad tot kosten in oude brandweer­ka­zer­ne: “Nieuwe brandweer­post laat nog lang op zich wachten”

  De kapotte vloer in de brandweerkazerne van Poperinge leidt tot gevaarlijke situaties voor de brandweermannen bij interventies. De stad gaat die nu herstellen. Dat zou niet nodig geweest zijn, mocht er geen patstelling zijn in de hulpverleningszone Westhoek, waardoor de bouw van de nieuwe kazerne voor lange tijd on hold staat. “Brandweerlieden die de maatschappij dienen moet veilig kunnen werken.”
  Poperinge
 2. Bezoekt Tadej Pogacar na zege in de Ronde van Vlaanderen maandag zijn supportersclub The Pogiboys? “De Ronde winnen is voor hem evenveel waard als de Tour”
  PREMIUM

  Bezoekt Tadej Pogacar na zege in de Ronde van Vlaanderen maandag zijn supporters­club The Pogiboys? “De Ronde winnen is voor hem evenveel waard als de Tour”

  Als tweevoudig Tourwinnaar Tadej Pogacar zondag de Ronde van Vlaanderen wint, dan komt hij daags nadien pinten tappen in sfeercafé Black Pearl op het Sint-Maartensplein in Wervik, het lokaal van zijn supportersclub The Pogiboys. “We vertrekken zondagmorgen om 7.30 uur met een volle autocar naar de start in Brugge”, aldus voorzitter Jeroen Mahieu.
  Wervik
 3. Greet, die lijdt aan het ‘locked-insyndroom’, en Peter rijden voor 3de keer 100 km van Langemark-Poelkapelle voor goede doel

  Greet, die lijdt aan het ‘lock­ed-insyndroom’, en Peter rijden voor 3de keer 100 km van Langemark-Poelkapel­le voor goede doel

  Van 3 tot 7 april fietst het tandemteam Greet Demispelaere en Peter Peene voor de derde keer op de tandem voor Broederlijk Delen. Met hun fietsvierdaagse hopen Greet en Peter opnieuw een mooi bedrag bijeen te fietsen voor projecten in Guatemala, Rwanda en Burkina Faso. “Onze ‘100 km van Langemark-Poelkapelle’ wordt stilaan de voorjaarsklassieker”, aldus Peter Peene.
  Langemark-Poelkapelle