Op de Rally van de Monteberg zal ‘Den Otto’ uit ‘Eigen Kweek’ te zien zijn.
Volledig scherm
Op de Rally van de Monteberg zal ‘Den Otto’ uit ‘Eigen Kweek’ te zien zijn. © Henk Deleu

47ste shortrally van de Monteberg trekt dit weekend door de Westhoek

In de Westhoek vindt op zondag 5 mei de shortrally van Monteberg plaats. Voor het eerst is het evenement een volwaardige rally met drie verschillende klassementsproeven. Ook ‘den otto’ is aan het werk te zien. 

0 reacties

 1. Geen supermarkt meer in het dorp? In Dranouter start tiental inwoners dan maar zelf buurtwinkel op: “Wordt ook ontmoetingsplaats voor en door dorpelingen”
  Dranouter

  Geen supermarkt meer in het dorp? In Dranouter start tiental inwoners dan maar zelf buurtwin­kel op: “Wordt ook ontmoe­tings­plaats voor en door dorpelin­gen”

  De bewoners van Dranouter hoeven binnen afzienbare tijd niet meer naar Ieper of Poperinge om grote boodschappen te doen. Enkele enthousiastelingen zijn momenteel bezig met het op poten zetten van het Dorpspunt Nouter: een winkel met lokale producten uitgebaat door mensen van De Lovie. “Een enorme kans voor de integratie van ons dorp.”
 2. Tien verdachten uit Limburg en Nederland riskeren tot vijf jaar cel voor drugslabo’s in Westhoek
  PREMIUM
  Lo-Reninge, Vlamertinge

  Tien verdachten uit Limburg en Nederland riskeren tot vijf jaar cel voor drugslabo’s in Westhoek

  De ene is al onschuldiger dan de andere, als we hun advocaten mogen geloven. En toch kijken tien beklaagden, die onder meer terechtstaan voor het produceren van synthetische drugs, tegen celstraffen aan van tot vijf jaar effectief. De beklaagden, onder wie enkele Limburgers, liepen tegen de lamp nadat de politie resten van een XTC-labo in Vlamertinge en Lo-Reninge ontdekte.
 3. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 1. Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil
  Play

  Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil

 2. Zijn er ook versoepelingen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"
  Play

  Zijn er ook versoepe­lin­gen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"