Op 27 augustus kan je in Domein Bovy vleermuizen spotten.
Volledig scherm
Op 27 augustus kan je in Domein Bovy vleermuizen spotten. © Getty images

Vleermuizen zien, horen en beleven tijdens de Nacht van de Vleermuis in Heusden-Zolder

Heusden-ZolderOp zaterdag 27 augustus kan je in Heusden-Zolder vleermuizen gaan spotten. Tijdens de Nacht van de Vleermuis neemt Natuurpunt je mee op een gratis wandeling door de bossen en rondom de vijvers van Domein Bovy, waar je alles te weten komt over de vliegende beestjes.

 1. Van het doorkijkkerkje tot het Prinsenhof: op deze 9 locaties in Limburg maak je de mooiste trouwfoto’s
  PREMIUM
  Limburg

  Van het doorkijk­kerk­je tot het Prinsenhof: op deze 9 locaties in Limburg maak je de mooiste trouwfoto’s

  Stap jij bijna in het huwelijksbootje en ben je nog op zoek naar een plekje waar je de mooiste dag van je leven kan vereeuwigen? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want onze redactie zocht de mooiste locaties voor trouwfoto’s voor je uit. Van het doorkijkkerkje in Borgloon tot het Prinsenhof in Hasselt: op deze 9 locaties in Limburg leg je de mooiste trouwfoto’s vast.
 2. Na ontslag van Veerle Heeren start Sint-Truiden tuchtprocedure tegen financieel directeur: “Hij vond een manier om zonder toestemming grote geldsommen te versluizen”
  Sint-Truiden

  Na ontslag van Veerle Heeren start Sint-Trui­den tuchtproce­du­re tegen financieel directeur: “Hij vond een manier om zonder toestem­ming grote geldsommen te versluizen”

  Het stadsbestuur van Sint-Truiden start een tuchtprocedure op tegen financieel directeur Luc Vandijck. Oppositiepartij Vooruit drong aan op een schorsing van de man, nadat bekend werd dat voormalig burgemeester Jef Cleeren (CD&V) in 2017 en 2020 een totaalbedrag van 65.000 euro ontving van de stad.