Centrummanager Jan Vanvelk (links) leidt Vlaams minister Wouter Beke (midden) en Lummens burgemeester Luc Wouters (rechts) rond in het vaccinatiecentrum Watt 17.
Volledig scherm
Centrummanager Jan Vanvelk (links) leidt Vlaams minister Wouter Beke (midden) en Lummens burgemeester Luc Wouters (rechts) rond in het vaccinatiecentrum Watt 17. © Giulia Latinne

Vaccinatiecentrum Watt 17 krijgt Vlaams minister Wouter Beke (CD&V) op bezoek

Heusden-ZolderHet vaccinatiecentrum Watt 17 op de Marktplein van Heusden-Zolder heeft donderdag Vlaams minister van Gezondheid en Welzijn Wouter Beke (CD&V) op bezoek gekregen. Daar kreeg de minister een rondleiding. Ook werd duidelijk wanneer de organisatie van het vaccinatiecentrum plant om het centrum te sluiten.

  1. Michel Dylst vraagt geld aan ex-mijnwerkers vanuit de gevangenis: “Hij heeft geen zwijgplicht, dus dat mag”
    PREMIUM
    Limburg

    Michel Dylst vraagt geld aan ex-mijnwer­kers vanuit de gevangenis: “Hij heeft geen zwijg­plicht, dus dat mag”

    “Nu heb ik u nodig!”, zo staat er in de recente mail van vzw KS Vriendenkring. Michel Dylst zélf vraagt er in eigen naam aan de achterban om geld te storten, en dat terwijl er een gerechtelijk onderzoek loopt over het mogelijk verduisteren van 1 miljoen euro. Dylst zit zelfs nog steeds in de cel. “Maar hij heeft geen zwijgplicht, dus hij mag anderen een volmacht geven om in zijn naam te communiceren", zegt de advocaat van Dylst.