Stefan Kumpen rijdt met een Tesla en wilde er nog drie aankopen.
Volledig scherm
PREMIUM
Stefan Kumpen rijdt met een Tesla en wilde er nog drie aankopen. © Mine Dalemans

Stefan moet afzien van aankoop drie extra Tesla’s omdat elektriciteitsnet het niet aankan: “Wat de overheid wil, is gewoon niet haalbaar”

Heusden-ZolderStefan Kumpen uit Heusden-Zolder overwoog een tijdlang om vier Tesla’s in huis te halen. Zelf rijdt hij al een tijdje met zo’n elektrische wagen en ook voor zijn vrouw en twee zonen wilde hij een dergelijk exemplaar aankopen. Er is echter één probleem: het elektriciteitsnet kan dat niet dragen. “De overheid kan dan wel allemaal plannetjes uitwerken voor de komende jaren, maar het toont aan dat het hier niet klaar voor is”, vertelt de ondernemer.

 1. Telefoontje naar HLN spaart Christof (45) 2.300 euro uit: “En dat allemaal voor een simpele laadpaal”
  PREMIUM
  Gent

  Telefoon­tje naar HLN spaart Christof (45) 2.300 euro uit: “En dat allemaal voor een simpele laadpaal”

  Zijn elektrische Mercedes dreigde Gentenaar Christof Meesens (45) zuur op te breken. Voor de aansluiting van zijn laadpaal kreeg hij een offerte van maar liefst 3.400 euro in de bus. Toen ook na een officiële klacht dat torenhoge bedrag niet werd herbekeken, klopte hij met zijn verhaal aan bij Het Laatste Nieuws. Onze journalist belde Fluvius dan zelf maar op, en er kwam al snel een oplossing uit de bus.
 2. Seksverslaving maakt van ex-schepen coronasjoemelaar: “Het geld gebruikte hij om in het buitenland met allerhande dames naar bed te gaan”
  PREMIUM
  Heusden-Zolder/Brussel

  Seksversla­ving maakt van ex-sche­pen coronasjoe­me­laar: “Het geld gebruikte hij om in het buitenland met allerhande dames naar bed te gaan”

  Een Limburgse boekhouder die op grote schaal btw-fraude pleegde met tientallen vennootschappen, is veroordeeld tot 50 maanden cel, waarvan 12 met uitstel. Daarnaast had Selahattin Özer ook onterecht voor 308.480 euro aan Vlaamse coronapremies aangevraagd. “Ik had het geld nodig om mijn seksverslaving te betalen”, biechtte de man op toen de feiten aan het licht waren gekomen. Vier andere verdachten, waaronder zijn echtgenote en minnares, kregen gevangenisstraffen van 1 jaar en 24 maanden.