Het team van het Zorghuis Limburg in Koersel en het Sint-Franciscusziekenhuis in Heusden-Zolder zullen voortaan nauw samenwerken om patiënten met een levensbedreigende aandoening op te vangen.
Volledig scherm
Het team van het Zorghuis Limburg in Koersel en het Sint-Franciscusziekenhuis in Heusden-Zolder zullen voortaan nauw samenwerken om patiënten met een levensbedreigende aandoening op te vangen. © Mine Dalemans

Sint-Franciscusziekenhuis en Zorghuis Limburg verzorgen patiënten met levensbedreigende aandoening voortaan samen

Heusden-Zolder/KoerselHet Heusdense Sint-Franciscusziekenhuis en het Zorghuis Limburg in Koersel gaan voortaan nauwer samenwerken om de zorg voor mensen met een levensbedreigende aandoening te verbeteren. Zo kunnen de patiënten die voldoende zelfredzaam zijn vanuit het ziekenhuis doorverwezen worden naar het Zorghuis, én andersom, zonder wachttijden.

  1. Het Poetsbureau zoekt 500 huishoudhulpen
    Beringen

    Het Poetsbu­reau zoekt 500 huishoud­hul­pen

    Nu steeds meer mensen terugkeren naar de werkvloer, stijgt ook de vraag naar helpende handen in het huishouden. Zo sterk zelfs, dat ze bij Het Poetsbureau uit Beringen dringend op zoek zijn naar 500 huishoudhulpen in heel Vlaanderen. Ook staan er twintig bediendefuncties open bij het grootste dienstenchequebedrijf in ons land. “In sommige regio’s kunnen we de vraag niet bijhouden”, zegt CEO Jo Mellemans. Wie interesse heeft om een schoonmaak-Ster te worden bij Het Poetsbureau, kan contact opnemen met het dichtstbijzijnde kantoor. Intussen telt het dienstenchequebedrijf 75 vestigingen in ons land.