Benni en Dieseltje toen ze allebei nog leefden
Volledig scherm
Benni en Dieseltje toen ze allebei nog leefden © RV

Moeder uit Heusden verliest hondje na aanval door pitbulls: “Hopelijk is hij nu terug bij zijn baasje”

Heusden-ZolderAnneleen Cornelis uit Heusden maakte het afgelopen weekend iets vreselijks mee. “Onze hond Dieseltje werd aangevallen door twee pitbulls. Dat gebeurde in onze eigen tuin. Hij heeft het helaas niet overleefd”, aldus de moeder. “Dieseltje was de oogappel van mijn man Benni. Hopelijk worden ze nu ergens herenigd.”

 1. Donutwinkel ‘Donuttello’ maakt comeback in Hasseltse binnenstad: “Klaar om iedereen met lekkerste donuts te veroveren”
  Hasselt

  Donutwin­kel ‘Donuttello’ maakt comeback in Hasseltse binnenstad: “Klaar om iedereen met lekkerste donuts te veroveren”

  Donutwinkel ‘Donuttello’ heeft vrijdag haar comeback gemaakt in de Hasseltse binnenstad. Zo kunnen Hasselaren en passanten voortaan terecht in het voormalige pand van ijssalon ‘Oyya’ in de Demerstraat, waar uitbater Laurence Daems (28) samen met zijn personeel dertig verschillende donuts en tien verschillende vullingen aanbiedt. “En nee, wij schuwen onze concurrentie Dunkin’ Donuts enkele meters verderop echt niet", lacht Daems.
 2. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.
 3. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).