De bouwgronden van ‘Sterrenwacht’ van Ivo Vercammen Woonprojecten vliegen de deur uit. Een beeld van hoe het residentiële park er ongeveer zal uitzien.
Volledig scherm
PREMIUM
De bouwgronden van ‘Sterrenwacht’ van Ivo Vercammen Woonprojecten vliegen de deur uit. Een beeld van hoe het residentiële park er ongeveer zal uitzien. © Marc Swevers

Luxueus villapark ‘Sterrenwacht’ in Bolderberg al voor de helft uitverkocht: “Buurtbewoners twijfelden over succes, maar dat was nooit nodig”

Heusden-ZolderDe bouwwerken van het luxueuze villapark ‘Sterrenwacht’ in Bolderberg zijn officieel gestart. Het woonconcept van Ivo Vercammen Woonprojecten omvat liefst 18 exclusieve bouwgronden in één van de meest exclusieve straten van het dorp, bedoeld voor state-of-the-artwoningen tot wel 2 miljoen euro. “Een unicum in Limburg”, aldus vastgoedmakelaar Hans Roose van Marc Swevers, die instaat voor de verkoop.

 1. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.
 2. Theater op de Markt ondanks hitte groot succes
  Hasselt

  Theater op de Markt ondanks hitte groot succes

  Het vijfdaagse stadsfestival Theater op de Markt in Hasselt bracht een massa volk op de been. Maar liefst 52 gezelschappen uit binnen- en buitenland presenteerden het neusje van de zalm op gebied van circus en locatietheater op meer dan 20 locaties in de binnenstad. “Met 100.000 toeschouwers en tal van uitverkochte voorstellingen kunnen we alleen maar tevreden zijn over deze prachtige editie,” aldus gedeputeerde Igor Philtjens.
 1. Onderzoek naar Beringse luchtkwaliteit toont stijging van vervuilende stoffen aan, Leefbaar Tervant wil strikte opvolging
  PREMIUM
  Beringen

  Onderzoek naar Beringse luchtkwali­teit toont stijging van vervuilen­de stoffen aan, Leefbaar Tervant wil strikte opvolging

  Naar aanleiding van de komst van de afvalverbrandingsoven van Bionerga vroeg bewonersgroep Leefbaar Tervant een onderzoek naar de luchtkwaliteit. Stad Beringen gaf gehoor aan die vraag. Uit de resultaten blijkt dat de waarden van dioxines en pcb’s niet hoger liggen dan op andere plaatsen in Vlaanderen, al wijzen de cijfers wel op de stijging van vervuilende stoffen. Leefbaar Tervant spreekt dan ook van “zorgwekkende cijfers”.