Op de Koolmijnlaan in Heusden-Zolder zullen drie vrachtwagens voor parkeerplaatsen komen. Eén ervan zal liggen ter hoogte van de HEMA.
Volledig scherm
Op de Koolmijnlaan in Heusden-Zolder zullen drie vrachtwagens voor parkeerplaatsen komen. Eén ervan zal liggen ter hoogte van de HEMA. © Mine Dalemans

Koolmijnlaan in Heusden-Zolder krijgt drie parkeerplaatsen voor vrachtwagens

Heusden-ZolderOp de Koolmijnlaan in Heusden-Zolder zullen drie parkeerplaatsen voor vrachtwagens komen. Het stadsbestuur wil zo het laden en lossen vergemakkelijken voor leveranciers. De werken hiervoor starten begin december en duren zo’n drie weken, afhankelijk van het weer. De Koolmijnlaan blijft steeds bereikbaar.

 1. Drie Hasseltse slachtoffers bij vervalsing van facturen
  Hasselt

  Drie Hasseltse slachtof­fers bij vervalsing van facturen

  Een 25-jarige vrouw uit Chimay is veroordeeld tot een celstraf van acht maanden voor het vervalsen van vier facturen waarop een bankrekeningnummer werd aangepast. Op die manier kon ze bijna 30.000 euro ontvreemden van drie verschillende burgerlijke partijen uit Hasselt. De twintiger krijgt ook een geldboete van 600 euro. De celstraf wordt met volledig uitstel uitgesproken. Aan twee burgerlijke partijen moet ze respectievelijk een bedrag van 5.862 euro en 6.913,26 euro uitbetalen. Ook de rechtsplegingsvergoeding van 1.080 euro is twee keer voor haar rekening.
 1. Wilde achtervolging eindigt in mineur
  Play

  Wilde achtervol­ging eindigt in mineur

 2. Toeristen opeengepakt in Roemeens skioord
  Play

  Toeristen opeenge­pakt in Roemeens skioord