Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Unsplash

Kom deze zaterdag alle Heusdense voetbalploegen ontmoeten

Heusden-ZolderKomende zaterdag 13 augustus ontmoeten de Heusdense voetbalploegen elkaar op de terreinen van KVV Heusden-Zolder tijdens de gemeentelijke ontmoetingsdag voetbal. Ook jij kan erbij zijn en kennismaken met de nieuwe formaties. 

 1. KS Vriendenkring, vereniging voor ex-mijnwerkers, opgedoekt... Maar daar is nieuwe vzw al: “En wéér vragen ze om geld te storten”
  PREMIUM
  Heusden-Zolder

  KS Vrienden­kring, vereniging voor ex-mijnwer­kers, opgedoekt... Maar daar is nieuwe vzw al: “En wéér vragen ze om geld te storten”

  Geen geplande betoging van duizenden ex-mijnwerkers in Brussel vandaag: door het gerechtelijk onderzoek naar KS Vriendenkring-voorzitter Michel Dylst werd het een algemene vergadering voor alle leden. En daarop is plots bekend gemaakt dat vzw KS Vriendenkring wordt stopgezet en alle leden automatisch worden overgeheveld naar de ‘European Miners Association’. “Zeg hoe de vork in de steel zit, in plaats van weer te vragen naar geld", klinkt het bij de ex-mijnwerkers.
 2. Streamz-serie '2DEZIT’ brengt studentenleven in beeld: relaties, vriendschap én de zoektocht naar jezelf
  Play
  TV

  Streamz-se­rie '2DEZIT’ brengt studenten­le­ven in beeld: relaties, vriend­schap én de zoektocht naar jezelf

  ‘2DEZIT’ verschijnt vanaf 29 september op Streamz. De serie geeft de kijkers een inkijk in het turbulente studentenleven. Hoofdrollen Lotte (Ninalotte Roose), Lucas (Nathan Bouts) en hun kotgenoten komen voor heel wat uitdagingen en moeilijke keuzes te staan. Ze worden geconfronteerd met relaties, vriendschappen, drugs en gaan op zoek naar hun ware identiteit. De reeks gaat geen enkel taboe uit de weg.