Kevin Hulsmans mocht het WK in eigen land betwisten.
Volledig scherm
PREMIUM
Kevin Hulsmans mocht het WK in eigen land betwisten. © BOLCINA-VEREECKEN/PHOTONEWS

Kevin Hulsmans reed WK in eigen provincie: “Het was een tunnel van geluid”

Zolder/LommelDe Belgen vertolkten geen hoofdrol op het WK in 2002, al was het voor alle renners wel een unieke ervaring. De toen 24-jarige Kevin Hulsmans reed als Lommelaar zelfs maar op een dertigtal kilometer van zijn woonst. “Van start tot finish had ik kippenvel, die wedstrijd is echt voorbijgevlogen.”

 1. Hasseltse schepen met Marokkaanse roots kritisch na rellen: “Marokko won zondag, maar 780.000 Belgische Marokkanen verloren”
  Hasselt

  Hasseltse schepen met Marokkaan­se roots kritisch na rellen: “Marokko won zondag, maar 780.000 Belgische Marokkanen verloren”

  De Hasseltse schepen met Marokkaanse roots Habib El Ouakili (RoodGroen+) is zeer kritisch voor de Marokkaanse relschoppers die zondag voor vernieling in Brussel en Antwerpen zorgden. “De verzekering zal de getroffenen vergoeden, maar jullie ruiten zijn voor altijd ingeslagen”, zegt hij. “Er is niets mis met sportieve rivaliteit, maar dit mag nooit tot geweld leiden.”
 2. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.