Gregory Van Gansen / Photo News
Volledig scherm
© Gregory Van Gansen / Photo News

Heusdenaren kunnen opnieuw naar de kermis

Heusden-ZolderGoed nieuws voor liefhebbers van smoutebollen, draaimolens en lunaparken, want van 26 tot en met 28 juni kun je op het Koning Boudewijnplein je hart ophalen tijdens de Heusdense kermis. De gemeente neemt wel enkele maatregelen om alles veilig te organiseren.

 1. Truiense ex-directeur van Standard Luik start samen met vrouw hulprekening op om slachtoffers van noodweer warme maaltijden te bezorgen: “Wat je daar ziet, laat diepe indruk na”
  PREMIUM
  Sint-Truiden

  Truiense ex-directeur van Standard Luik start samen met vrouw hulpreke­ning op om slachtof­fers van noodweer warme maaltijden te bezorgen: “Wat je daar ziet, laat diepe indruk na”

  Bob Claes – voormalig algemeen directeur van Standard Luik – blijft niet bij de pakken zitten nadat verschillende Luikse gemeenten ruim anderhalve week geleden zwaar getroffen zijn door de wateroverlast. Samen met zijn vrouw Queenie Claes startte hij een inzamelactie om hulpgoederen naar daar te brengen. Ook openden ze een nieuw rekeningnummer, waarvan het bedrag integraal wordt gebruikt om warme maaltijden af te leveren aan de slachtoffers.
 2. Sander Lemmens en Jente Boons staan voor het eerst aan de start van Brussel-Zepperen: “Schone koers, maar winnen is voor de sterkste”
  Wielrennen

  Sander Lemmens en Jente Boons staan voor het eerst aan de start van Brus­sel-Zepperen: “Schone koers, maar winnen is voor de sterkste”

  Sander Lemmens (Acrog Tormans Balen) en Jente Boons (Lotto-Soudal) staan zondag voor het eerst aan de start van Brussel-Zepperen. Boons omdat hij aan zijn eerste jaar als belofte bezig is, Lemmens omdat hij na een aanloop in het veld dit seizoen voor de weg koos. Aan gretigheid geen gebrek bij de twee Limburgers. Boons krijgt een vrije rol en hoopt de finale te rijden, Lemmens zou heel graag winnen. “Maar dat wordt niet makkelijk”, beseft hij.