Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © RV

Heusden-Zolder deelt mocktailpakket uit...in ruil voor jouw lekkerste mocktailrecept

Heusden-ZolderOok Heusden-Zolder viert de zesde editie van Tournée Minérale op een feestelijke manier mee. Zo maken Heusdenaren kans op een luxueus mocktailpakket...als die ene inwoner erin slaagt om hét lekkerste mocktailrecept in te sturen. Geboren mocktail-maker? Waag dan nu je kans! 

 1. Laurens Vanthoor van sprint in DTM naar hardste uithoudingsrace in de wereld op de Nürburgring
  Autosport

  Laurens Vanthoor van sprint in DTM naar hardste uithou­dings­ra­ce in de wereld op de Nürburg­ring

  Hij reed in 2018 naar de polepositie in een recordtijd en in 2015 schreef hij samen met Audi en WRT de zege op de Nürburgring op zijn naam: Laurens Vanthoor. Dit jaar start de Limburger opnieuw met de ‘Grello’ Porsche 911 van Team Manthey en hij behoort zonder meer tot het kransje topfavorieten, in een wagen die hij deelt met de Deen Michael Christensen en de Fransen Kevin Estre en Frédéric Makowiecki.
 2. IN BEELD. 5.000 MINI’s maken circuit van Zolder onveilig tijdens grootste bijeenkomst van Europa
  Heusden-Zolder

  IN BEELD. 5.000 MINI’s maken circuit van Zolder onveilig tijdens grootste bijeen­komst van Europa

  MINI-eigenaars en -liefhebbers moesten vandaag in Zolder zijn voor hét evenement van Europa. Bijna 5.000 MINI’s reden in alle maten, kleuren en leeftijden reden in colonne op het circuit voor de jaarlijkse MINI Fan & Track Day die na twee jaar corona terug van weggeweest is. “Fiere gezichten, pronkende eigenaars uit alle hoeken van de Benelux en de meest uiteenlopende MINI’s: dit is genieten", klinkt het.
 3. “Urineresultaten zijn allemaal negatief”: geen concrete aanwijzingen van 'needle spiking' op Hasselts festival
  Play
  Hasselt
  17

  “Urinere­sul­ta­ten zijn allemaal negatief”: geen concrete aanwijzin­gen van 'needle spiking' op Hasselts festival

  Van de vier tienermeisjes die woensdagavond in het Jessaziekenhuis zijn opgenomen na een mogelijk incident met ‘needle spiking’ op het festival ‘We R Young’ is niemand geïntoxiceerd met drugs. Eén meisje meende een prik te hebben gevoeld, maar een effectieve verwonding blijkt niet zichtbaar en is moeilijk te achterhalen. “De secundaire gevolgen zoals flauwvallen en hyperventileren door paniek op zo’n festival zijn evenzeer ernstig te nemen”, zegt hoofdarts Jos Vandekerkhof van het Jessaziekenhuis. Op last van het parket van Limburg zijn 5 bloedstalen afgenomen voor verder toxicologisch onderzoek.